HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí se doma představí proti Frýdku-Místku
Preview k zápasu

Vrchlabí se doma představí proti Frýdku-Místku

24.01.2021
Raina Tomanová

Další zápas odehraje HC Stadion v pondělí, tentokrát odehraje 26. kolo. Postaví se proti Frýdku-Místku. Soupeř domácího týmu je v tabulce na 16. místě, na kontě má pouhých 22 bodů. Oproti tomu Vrchlabí postupuje stále výš, chlubí se třetím místem a 44 body.

Frýdku-Místku se zápasy více červenají než zelenají. Naposledy zvítězil Frýdek nad Benátkami, kterým vstřelil pět branek a přitom žádnou neobdržel. Dalším zápasem, ve kterém nedostali Rysové ani gól, byl s Ústím nad Labem na konci září, kdy se odehrálo páté kolo. Frýdku se podařili vítězné tři zápasy právě na začátku sezony. Od nového roku brali tři body pouze dvakrát, a to právě proti Benátkách a také zvítězili nad Kolínem. V odvetném zápase už ale Kolín vyhrál, stejně jako Ústí nad Labem.

HC Stadion Vrchlabí naopak jede na vítězné vlně a ve výpisu zápasu svítí zelená. Od začátku roku prohrál pouze jednou, a to proti Vsetínu, na který nestačil jen těsně 2:3. V ostatních zápasech se mu ale dařilo, většinou mu soupeř nasázel pouze dvě branky. Stalo se tak proti Třebíči, Přerovu nebo v prvním zápase proti Vsetínu. Naposledy Vrchlabí zvítězilo v ostravské Porubě, kde rozhodla již první třetina. Nakonec hosté odjeli s výhrou 5:0.

Zápas se odehraje v pondělí 25. ledna od 17. hodin na vrchlabském zimním stadionu.