HC Stadion Vrchlabí – Do Poruby zajíždí Vrchlabí odehrát 23. kolo
Preview k zápasu

Do Poruby zajíždí Vrchlabí odehrát 23. kolo

22.01.2021
Raina Tomanová

S Porubou se HC Stadion už jednou setkal, a to na konci září, kdy se hrálo šesté kolo. Vrchlabí dokázalo zvítězit nad soupeřem těsně 3:2 hlavně díky první třetině, ve které dokázalo vstřelit dvě branky, zatímco Poruba žádnou.

HC Stadion Vrchlabí porazil v posledním odehraném zápase Slavii, která padla v prodloužení 1:2. Celkově se Vrchlabí daří, v osmi zápasech získalo 19 bodů. Nepovedl se pouze zápas se Vsetínem, se kterým vrchlabští prohráli 2:3. V zápasech se HC Stadionu daří dávat kolem čtyř branek, díky skvělé obraně jich moc nedostávají. HC Stadion je v tabulce na třetím místě, má 41 bodů a skóre 77:49.

Poruba je v tabulce hned nad Vrchlabím s 45 body a skóre 76:46. Nutno dodat, že má také jeden zápas k dobru. Také Poruba má z posledních osmi odehraných utkání pouze jednu prohru, a to proti Sokolovu, se kterým padla v prodloužení 3:4. Sedm branek dokázala Poruba vstřelit Kadani, po čtyřech nasázela Ústí nad Labem a Benátkám nad Jizerou. Na přelomu listopadu/prosince měla Poruba horší výsledky, v řadě prohrála tři zápasy.

Zápas se odehraje v sobotu 23. ledna od 16:00 v Ostravě.