HC Stadion Vrchlabí – Ve 20. kole se utkáme s AZ Heimstaden Havířov
Preview k zápasu

Ve 20. kole se utkáme s AZ Heimstaden Havířov

12.01.2021
Vendula Sahánková

Ve středečním zápase 20. kola přivítáme na krkonošském ledě soupeře z Havířova. V minulém duelu vrchlabští podlehli AZ Heimstaden Havířov 1:3, kdy jedinou branku za vrchlabské vstřelil Ondřej Vála v desáté minutě.

Pro vrchlabské je to v této sezóně devatenáctý zápas, proti Havířovu odehráli první zápas 3. prosince 2020.V současné době mají krkonošští hokejisté za sebou jedenáct výher a sedm proher (šest v normálním hracím čase a jednu v prodloužení). Nacházejí se na pátém místě tabulky se 34 body. Čeká je ještě dohrávka 14. a 17. kola, přičemž v současné době již mají předehrané 24. kolo. Nejlepším střelcem vrchlabského týmu je Martin Heřmans osmi góly a deseti asistencemi, následuje jej Patrik Urban se sedmi brankami a deseti asistencemi.

Havířovští jsou nyní na třináctém místě tabulky s 22 body po osmnácti odehraných zápasech. Mají na kontě šest výher v normálním hracím čase, jednu v prodloužení, dvě prohry v prodloužení a devět proher v normálním hracím čase. Mají předehrané 29. kolo a chybí jim dohrávka 9. a 10. kola. V minulém zápase proti vrchlabským vstřelil branku Ondřej Procházka, Jakub Kotala a Antonín Bořuta. Jejich nejlepším střelcem je Roman Szturc s šesti vstřelenými brankami a sedmi asistencemi a následuje jej Ondřej Procházka s šesti góly a pěti asistencemi.

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu ve středu 13.1.2021 od 16:30. Těšíme se na vás u online přenosu, jímž vás provede Jan Přikryl, nebo na hokejceTV.