HC Stadion Vrchlabí – Poslední zápas letošního roku odehrajeme doma
Preview k zápasu

Poslední zápas letošního roku odehrajeme doma

11.12.2020
Raina Tomanová

HC Stadion je po třinácti odehraných zápasech na sedmém místě v tabulce, na kontě má 22 bodů. Jeho soupeř z Litoměřic je v tabulce na čtvrtém místě od konce. Odehráno má také 13 utkání, ale na kontě jen 14 bodů. V letošní sezoně se ještě tyto týmy proti sobě nepostavily.

Litoměřicím se letošní sezona moc nedaří. Střílet branky umí ale v přesilových hrách, na výhru to ale kolikrát nestačilo. Tři body ale získaly Litoměřice doma výhrou 3:1 nad Benátkami. Plný počet získaly také v zápase proti Porubě a Šumperku. Za výhru v prodloužení braly dva body proti Třebíči a Kladnu. Mezi pěti týmy v tabulce mezi 11. a 15. místem je rozdíl pouze dvou bodů, Litoměřice si tak mohou výhrou nad Vrchlabím polepšit.

HC Stadion za posledních šest odehraných utkání prohrál pouze dva zápasy, a to proti Havířovi, na který nestačil poměrem 1:3 a naposledy nebodoval ve středu, kdy se hrálo na ledě kolínských Kozlů. Vrchlabí dvakrát dotáhlo gólovou ztrátu, na třetí branku domácích ale už nestihlo zareagovat. Velmi se jim ale vydařil zápas proti Ústí nad Labem, kdy HC Stadion zvítězil 6:0 a také proti Drakům ze Šumperka, kterým vstřelil také šest branek, a dostal pouze jedinou.

Zápas se odehraje v sobotu 12. prosince již od 16. hodin na vrchlabském zimním stadionu.