HC Stadion Vrchlabí – Dalším soupeřem budou Litoměřice
Preview k zápasu

Dalším soupeřem budou Litoměřice

02.10.2020
Raina Tomanová

K dalšímu domácímu utkání nastoupí Vrchlabí proti HC Stadionu Litoměřice. S tímto protivníkem se vrchlabský tým setkal již v přípravě, kdy je hosté porazili poměrem 1:3.
K tomuto utkání jsme si pro Vás připravili opět DVĚ TIPOVACÍ SOUTĚŽE, ve kterých můžete soutěžit o cenu od HC Stadionu Vrchlabí. V jedné budete tipovat střelce prvního domácího gólu a ve druhé výsledek utkání po základní hrací době. Tipovat můžete na našem Facebooku nebo Instagramu do soboty 3.10.2020 do 18:00 hodin.
Během utkání vyhlásí náš moderátor 3 náhodná čísla vstupenek, která od nás obdrží dárek. Tito výherci si svou výhru budou moci vyzvednout během druhé přestávky před zimním stadionem v prostorách FanShopu.

Litoměřice jsou po šesti odehraných zápasech na 11. místě v tabulce a na kontě mají 8 bodů. Na domácí tak mají náskok čtyř bodů, Vrchlabí má ale za sebou pouze tři utkání. Sezónu zahájily Litoměřice výhrou v prodloužení nad soupeřem z Třebíče. V následujícím utkání ale dostaly 12 branek od Sokolova. Prohrou skončil také zápas v Ústí nad Labem. V posledním odehraném zápasu Litoměřice přivítaly Vsetín, se kterým padly jen těsně 3:4.

HC Stadion Vrchlabí v posledním zápase nestačil na domácí Duklu Jihlava, že které odjel poražen poměrem 3:5. Naopak se mu dařilo proti vedoucímu týmu tabulky Porubě, jíž porazil těsně 3:2. V prvním ostrém zápase letošní sezóny Vrchlabí uspělo na ledě pražské Slavie.

Zápas se odehraje v sobotu 3. října od 18. hodin na vrchlabském zimním stadionu. Přijďte si užít na nějakou dobu poslední hokejový zápas a podpořte svůj tým v honbě za dalšími body!

„Nákup místenek“ pro permanentkáře zde
Po kliknutí na odkaz Vám vyjede první okno, kde zadáte šestimístné číslo Vaší permanentky, poté vyberete sektor A nebo B ( prozatímní sektory zůstávají stejné jako při přátelských utkáních).
Následně zvolíte libovolné místo a na email Vám přijde vstupenka na zápas. Při vstupu do haly se budete prokazovat touto vstupenkou nikoli vstupenkou permanentní. Míst na sezení v hale je připraven dostatek, proto jsme nechali na každém z Vás, aby jste si při vstupu našli své oblíbené místo, na kterém se ale prosím poté zdržujte. Všechna místa na provizorních lavičkách jsou označená (na každé lavičce je možné sezení pouze 4 osob)
V případě, že opustíte své místo k sezení je nutné dodržovat 2m rozestup.

Online prodej vstupenek zde

NA ZIMNÍ STADION JE MOŽNÝ VSTUP POUZE S ROUŠKOU!

Vstup do sektoru A (tribuna domácí, tribuna hosté, tribuna u baru Hendrych) přes hlavní pokladnu, k dispozici bar Hendrych a stánek Krakonoš.
Vstup do sektoru B (hlavní tribuna, sedačky) z ulice Hálkova + Fügnerova, k dispozici stánek Radegast (udírna)