HC Stadion Vrchlabí – Ve středu se HC Stadion utká s jabloneckými Vlky
Preview k zápasu

Ve středu se HC Stadion utká s jabloneckými Vlky

04.02.2020
Lucie Horčičková


Již tuto středu 5. února 2020 od 18:00 odehraje HC Stadion Vrchlabí utkání s týmem HC Vlci Jablonec nad Nisou, které se nám přesunulo.
Partnerem tohoto utkání je Restaurace Car Club a Music bar Vykopanej pes.

Během zítřejšího utkání opět vyhlásíme 3 náhodné vstupenky a 3 náhodné permanentky. Tito šťastlivci se mohou těšit na následující výhry:
- Poukazy do Restaurace Car Club v hodnotě 350, 500 a 1000 Kč
- Poukazy do Vykopanýho psa v hodnotě 500, 1000 a 1500 Kč

Předání cen výhercům proběhne o 2. přestávce mezi střídačkami.

Zároveň bychom měli při tomto utkání „oslavit“ 20.000 diváka a dvoustý gól – pro tohoto střelce a fanouška máme:
- Pro rekordního dvacetitisícího návštěvníka máme láhev skotské Whiskey Johnnie Walker + 1000 Kč do Restaurace Car Club, tyto ceny si může vyzvednout také během 2. přestávky mezi střídačkami (pokud výhercem bude nezletilá osoba, je potřeba přijít s dospělou osobou)
- Pro střelce dvoustého gólu láhev irské Whiskey Dubliner + poukaz 1000 Kč do Vykopanýho psa + 1000 Kč do Restaurace Car Club

HC Stadion Vrchlabí má na svém kontě od začátku letošní sezóny pouze 2 prohry, a to s Trutnovem (1:2) a Novou Pakou (4:5), se kterou se utkal na konci listopadu. Od té doby si Stadion drží svou vítěznou vlnu a drží si tak v tabulce pozici jedničky s 88 body.
Poslední utkání odehrál HC Stadion na domácím ledě ve středu 29. ledna, kdy se utkal se soupeřem z Děčína a zvítězil nad ním 10:3.

Středečním soupeřem, který se na vrchlabském ledě představí, bude tým HC Vlci Jablonec nad Nisou. Ten se nachází v tabulce na 7. místě s 39 body.
Poslední 3 utkání v lednu odehráli Vlci proti Bílině, Dvoru Králové, Nové Pace a všechna prohráli poměrem 4:5. Měsíc únor zahájil Jablonec utkáním s týmem z Mostu a ne však příliš úspěšně. Prohrál 2:4 i přes to, že právě Jablonec vstřelil v 7. minutě první branku utkání. V 15. minutě však Mostečtí Lvi skóre vyrovnali a 2. třetina byla v jejich režii, při které se jim podařilo nadělit Vlkům další 3 branky. Ani třetí třetina nepřinesla vyrovnání a Vlkům se podařilo ještě skórovat v 54. minutě. To ale k výhře nestačilo.