HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá soupeř z Mostu
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá soupeř z Mostu

13.01.2020
Raina Tomanová

K dalšímu utkání nastoupí HC Stadion na vlastním ledě. Ve středu přijedou MOSTEČTÍ LVI. Vrchlabí má s Mostem pozitivní bilanci, první vzájemný zápas vyhrálo Vrchlabí 4:2, následující se Stadionu velmi vydařil a nasázel Mostu 11 branek. Ten poslední už nebyl tak jednoznačný a krkonošský celek zvítězil až v prodloužení.

MOSTEČTÍ LVI jsou na třetím místě a na kontě mají 54 bodů. Na první Vrchlabí tak ztrácejí 19 bodů. Od nového roku má Most na kontě jednu prohru, a to s Trutnovem, s nímž prohráli na svém ledě 3:6. V dalším utkání udolali Buldoky z Řisut na samostatné nájezdy a v posledním odehraném se jim dařilo proti Děčínu, který porazili před domácími diváky vysoko 8:2. Před sebou mají Lvi náročný úkol, a to porazit téměř neporazitelné Vrchlabí.

Vrchlabí má za sebou osm vítězných zápasů. Poslední porážku okusil ve 22. kole, kdy na vlastním ledě Stadion podlehl Nové Pace těsně 4:5. Od té doby ale sbírá body. Nejvíce se mu střelecky dařilo proti Bílině, kde nastřílel 11 branek. Po devíti brankách dostal tým z Jablonce, Trutnova nebo Řisut. Podaří se prozatím bronzovému Mostu porazit favorita skupiny?

Zápas se odehraje ve středu 15. ledna na ledě vrchlabského zimního stadionu. Po skvělém sobotním výjezdu do Nové Paky přijďte podpořit vrchlabský tým také na vlastním ledě!