HC Stadion Vrchlabí – Ohlédnutí za vánočními turnaji
Zápasy - mládež

Ohlédnutí za vánočními turnaji

09.01.2020
Tomáš Jirků

Vánoční turnaje pro naše mládežníky pořádáme pravidelně již třetím rokem. Podruhé je to v kombinaci ledního hokeje a fotbalu. Vícesportovní turnaje podporují a pomáhají naplňovat naší klubovou filozofii výchovy mládeže, která je založená na všestrannosti.

Turnaj probíhal tak, že se začínalo ráno v 8:00 hokejem, když se hrálo systémem každý s každým. Následoval oběd, který byl zajištěn pro všechny účastníky přímo na ZS od Alice Vacíkové. Poté jsme se přesunuli do tělocvičny Spartak, kde se stejným systémem jako na ledě hrál fotbal. Naši vrchlabští rodiče do tělocvičny připravili skvělé pohoštění pro všechny děti, ale i rodiče bez ohledu na klubovou příslušnost.

Stejně jako v minulé sezóně jsme se rozhodli uspořádat tři turnaje, a to konkrétně pro naše nejmenší z přípravky, a také pro 3. a 4. třídu. U všech kategorií jsme vytvořili 2 týmy, aby si všechny naše děti zahrály bez ohledu na výkon, či výsledek.

1. turnaj ročníku 2012 a mladších (přípravka)

Datum konání: 15.12.

Účastníci: HC Stadion Vrchlabí "modří", HC Stadion Vrchlabí "bílí", HC Lomnice nad Popelkou, HC Trutnov, HC Rodos Dvůr Králové nad Labem

V tomto turnaji nejmenších se nepočítaly výsledky, každý účastník si domů odvezl medaili.

2. turnaj ročníku 2011 (3. třída)

Datum konání: 27.12

Účastníci: HC Stadion Vrchlabí "modří", HC Stadion Vrchlabí "bílí", HC Lomnice nad Popelkou, HC Turnov 1931, HC Vlci Jablonec nad Nisou

Přesto, že naši statečně bojovali a snažili se každý zápas vydat ze sebe maximum, tak se umístili na konečném 4. a 5. místě.

3. turnaj ročníku 2010 (4. třída)

Datum konání: 29.12.

Účastníci: HC Stadion Vrchlabí "modří", HC Stadion Vrchlabí "bílí", HC Lomnice nad Popelkou, HC Jičín, HC Vlci Jablonec nad Nisou

V tomto turnaji se našim svěřencům dařilo lépe a bylo z toho krásné 2. a 3. místo.

Fotogalerie: Vánoční turnaje

Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci. Zejména Radku Mejvaldovi, Martinu Mečířovi, Davidu Chalupovi, Michalu Pšurnému a Honzovi Ždárovi, kteří si vzali vše na starost a zajistili hladký průběh turnaje. Určitě bych chtěl také poděkovat všem rodičům, kteří připravili skvělé občerstvení pro všechny děti a rodiče.