HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabský led zavítají HC Řisuty a bude tombola!
Preview k zápasu

Na vrchlabský led zavítají HC Řisuty a bude tombola!

12.12.2019
Raina Tomanová

Poslední domácí zápas letošního roku si zahraje HC Stadion proti Buldokům. Řisuty jsou na šestém místě v tabulce a na kontě mají 28. Vrchlabí tabulce nadále vévodí s 58 body. Ty poslední získalo na ledě Trutnova, kde Stadion zvítězil vysoko 9:1.

Buldokům se po sérii proher začalo dařit. Naposledy prohráli na ledě Mostu, kde dostali pět gólů. Poté ale střílely po pěti brankách pouze Řisuty. Nejdříve získaly tři body na svém ledě proti Jablonci nad Nisou s výsledkem 5:1, poté porazily stejným výsledkem Trutnov. V posledním odehraném zápase zvítězily také 5:1, a to proti Děčínu.

HC Stadion jede po prohře od Nové Paky znovu na vítězné vlně. V Mostě dokázal otočit zápas a získat dva body za výhru v prodloužení. V sobotu si Vrchlabí poradilo s Jabloncem, kterému nasázelo devět branek. Stejný příděl dostal i HC Bak Trutnov, kam Stadion zajížděl ve středu. Bude vrchlabský tým v tomto tempu pokračovat? Přijďte se podívat! Zápas se odehraje v sobotu 14. prosince od 18. hodin. Jedná se o poslední domácí zápas tohoto roku, tak se pojďte naladit na další sobotu, kdy se zajíždí do Děčína.

A pozor máme pro vás překvapení! V rámci sobotního zápasu 14.12. bude probíhat tombola, ve které KAŽDÝ LÍSTEK VYHRÁVÁ! Proto neváhejte a hned u vstupu si za 50 korun kupte lístek do tomboly! Výtěžek bude věnován základní škole a speciální škole Diakonie a bude použit na Canisterapii (terapii za pomocí psů) pro děti.

Rádi bychom touto cestou poděkovali partnerům, kteří věnovali cenné dary: Skiareál Špindlerův Mlýn, HAVEX-auto s.r.o., Pivo Hendrych, Krakonoš, Meritor, KRNAP, Mountfield HK, KAD, Krkonošská Autobusová Doprava, Krpa-Krkonošské Papírny, Město Vrchlabí, V&T, WPJ.CZ, ElektroVaněk, HST.