HC Stadion Vrchlabí – V sobotu dorazí jablonečtí Vlci
Preview k zápasu

V sobotu dorazí jablonečtí Vlci

06.12.2019
Vendula Sahánková


V sobotním zápase přivítá HC Stadion Vrchlabí na domácím ledě HC Vlci Jablonec nad Nisou, kteří jsou v současné době v tabulce na sedmém místě.

Partnerem sobotního utkání je Skiareál Špindlerův Mlýn, kde se již tento víkend uskuteční akce Špindl SkiOpening. I letos nám tento sponzor pro Vás poskytl několik skipassů a Vy si o první z nich můžete zasoutěžit již v sobotu 7. prosince 2019 v tipovací soutěži, která bude probíhat na našem Facebooku, anebo je získat díky vyhlášení Vaší vstupenky, či permanentky. Proto během zítřejšího utkání pozorně poslouchejte našeho moderátora, který vyhlásí výherní čísla dvou vstupenek a dvou permanentek.

Vrchlabský celek má za sebou odehraných 20 zápasů,z nichž jich 18 přineslo body do tabulky a tým tak vévodí tabulce sever s 52 body. S Jabloncem mají hráči za sebou v současné sezóně odehrané dva zápasy, jež vyhráli, první poměrem 10:3 a druhý 8:1. Nejaktivnějším hráčem dle kanadského bodování je Jaroslav Bednář s 31 body.

Jablonečtí jsou po dvaceti odehraných zápasech na sedmém místě tabulky s 22 body. Mají za sebou šest výher, z toho jednu v prodloužení, a čtrnáct proher, z toho pět v prodloužení. Jejich nejaktivnějším hráčem je dle kanadského bodování Patrik Maďar s 23 body.

Těšíme se na vaší hojnou účast na zimním stadionu či u online přenosu již tuto sobotu 7. prosince 2019 v 18 hodin, kterým vás provede Jan Přikryl.