HC Stadion Vrchlabí – Středa ve znamení derby...
Preview k zápasu

Středa ve znamení derby...

22.10.2019
Lucie Horčičková

Ve středu 23. října přivítáme na domácím ledě po dvou týdnech dalšího soupeře, kterým tentokrát bude HC Rodos Dvůr Králové nad Labem.
Tyto týmy mají za sebou již jedno vzájemné mistrovské utkání, ve kterém zvítězil Stadion 3:1 a také spolu sehrály jeden přátelský zápas, který po prodloužení dopadl lépe pro vrchlabský tým 2:1.
K tomuto utkání jsme si pro Vás opět připravili TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete vyhrát ceny od partnera utkání, kterým je firma Meritor. Výsledek po základní hrací době můžete tipovat na našem facebooku.
Kromě tipovačky je pro Vás také připravena soutěž "HOĎ BARELEM NA STŘED", kdy se během první přestávky vyberou 4 fanoušci a poté se o druhé přestávce uskuteční soutěž na ledě.

HC Stadion Vrchlabí začal novou sezónu velice dobře. Na svém kontě má zatím osm výher a jednu prohru.
V posledním domácím utkání porazil Stadion Řisuty 3:1 a poté následovaly dva zápasy venku. Nejprve zajel Stadion do Děčína, odkud přivezl výhru 5:2 a následně do Bíliny, kde se mu podařilo zvítězit 8:2.
Stadion nyní zaujímá druhou příčku tabulky s 23 body a na první Most ztrácí pouze 1 bod.

Středeční soupeř HC Rodos Dvůr Králové nad Labem má na svém kontě sedm výher a tři prohry.
Poslední tři utkání odehrál Dvůr nejprve s Trutnovem, kde zvítězil v prodloužení 5:4, s Řisuty, které porazil opět až v prodloužení 4:3 a nakonec se utkal na domácím ledě s Děčínem, nad kterým zvítězil 4:0.
Dvůr se nyní nachází na čtvrté příčce tabulky s 18 body.

Zakoupení vstupenek on-line zde

O pauzách jsou pro kuřáky otevřené oba nouzové východy, tj. na straně u pánských záchodů (u bufetu Krakonoš) i východ na druhé straně (pro lepší orientaci ho můžeme označit jako náhradní vstup pro soupeře např. z Trutnova). Rádi bychom Vás požádali o využívání obou stran. Vrácenky jsou propojené, tedy když vyjdete hlavním vchodem je možné se vrátit i bokem a naopak.