HC Stadion Vrchlabí – Další krátké vyjádření k sestavě A-týmu
Tiskové zprávy

Další krátké vyjádření k sestavě A-týmu

11.09.2019
Lucie Horčičková

Jiří Jakubec přináší další informace ohledně sestavy našeho A-týmu pro sezónu 2019/2020 a také Vás zve na konferenci s hráči a vedením A-týmu, která se uskuteční ve čtvrtek 12.9.2019 od 17 hodin v restauraci Gól na ZS. Za vedení by měl být přítomen Jiří Jakubec - sport.manažer a jednatel, Václav Baďouček - hlavní trenér a za hráče Petr Sýkora, Jakub Soukup, Ján Bendík, Patrik Urban a Martin Vágner. Kapacita bude omezena počtem míst v restauraci na cca 40 - 50 účastníků (20 míst je blokováno pro fanclub). Pokud Vás cokoliv zajímá, přijďte se zeptat.

Tvorba soupisky pro sezónu není v podstatě až do 31.1. nikdy zcela uzavřený proces. Vždy se jedná o kombinaci potřeb týmu a možností na hráčském trhu. Dnes nám zbývají do prvního mistrovského utkání 4 dny a byť máme z 99% jasno, tak ještě stále jednáme o možnosti doplnění a konsolidování kádru.

Jak jsem již uvedl v předchozím komentáři, tak přípravné období bylo pro nás velice složité a to jak pro vedení a trenéry, tak pro hráče. Již dopředu jsme věděli, že tým se bude skládat postupně a doplňovat se směrem k začátku soutěže. Z různých důvodů se téměř vše protáhlo více než jsme čekali.
Momentálně se situace jeví podstatně lépe, v tomto týdnu se již naplno připojil Petr Sýkora a k dispozici by měli být i Jarda Bednář a Honza Hlaváč.
S naším týmem momentálně trénují i útočníci Filip Jirásek a Jaroslav Dvořák z MTF HK. S jejich příchodem jsme se v minulém týdnu dohodli na ukončení testu Jakuba Haška.
V týmu chceme mít určitě kvalitu a konkurenci, ale vše má své hranice a příliš ambiciózních kohoutů na jednom smetišti také nedělá dobrotu. Takže do konce týdne chceme vše učesat a budeme Vás informovat.

V každém případě Vás mohu pozvat na konferenci (viz.výše) a věřím, že do začátku soutěže nastoupíme v plné palbě.