HC Stadion Vrchlabí – Konec letošní sezóny
Tiskové zprávy

Konec letošní sezóny

03.04.2019
Lucie Horčičková

Sportovní manažer klubu Jiří Jakubec přináší několik slov ke konci letošní sezóny.
Tímto Vás také zveme na rozloučení s naším A-týmem, které se uskuteční již tento pátek 5.4.2019 od 17:30 do 18:30 v restauraci Gól na zimním stadionu.

Vážení sportovní příznivci našeho hokejového klubu, je konec letošní sezóny. Čas bilancování a hodnocení teprve přijde, nyní je potřeba si prožít to zklamání, které k hokeji také patří. Sezónu jsme zakončili v souboji s velice silným soupeřem, Sokolovem. V každém utkání této série rozhodovaly detaily a soupeř v nich měl více štěstí. Gratulujeme mu tímto k postupu do dalšího kola.

My jsme náš cíl nesplnili, ale bojovali jsme až do úplného závěru se vztyčenou hlavou a chyběl opravdu malý kousek. Po zápase v Sokolově jsem byl v kabině a viděl jsem absolutní vyčerpání, smutek a zklamání, ale cítil jsem hrdost. Chci tímto poděkovat všem hráčům a realizačnímu týmu za dobrou a důstojnou sezónu. Dále bych chtěl poděkovat městu za jeho vytrvalou podporu i všem našim partnerům. Musím zmínit i Petra Dědka, který nám opět umožnil posunout úroveň vrchlabského hokeje o stupínek výš a nastartovat tu správnou hokejovou euforii. Obrovský dík patří samozřejmě i Alešovi Cermanovi, protože bez dobrého majitele, který dělá hokej srdcem, nelze budovat úspěšný tým. A na konec zbývá poděkovat Vám fanouškům, užili jsme si to s Vámi náramně a doufám, že nám zachováte svoji přízeň i pro další sezónu.

S A-týmem se budete moci přijít rozloučit v pátek 5.4.2019 od 17.30 do 18.30 v restauraci Gól na zimním stadionu, kde budou přítomni všichni hráči a real.tým A-týmu. Budete si moci s kýmkoliv promluvit, dát pivo, nechat si podepsat šálu nebo se vyfotit. Těšíme se na Vás.