HC Stadion Vrchlabí – Třetí zápas play-off znovu ve Vrchlabí
Preview k zápasu

Třetí zápas play-off znovu ve Vrchlabí

05.03.2019
Vendula Sahánková

Třetí zápas play-off se odehraje opět na vrchlabském zimním stadionu, a to 6.3.2019 v 18 hodin. Sérii vede krknošský tým 2:0.
Na středeční utkání jsme si pro Vás společně s partnerem utkání Rodinným pivovarem Hendrych připravili akci "Přijď v dresu a ochutnej speciál". Více informací najdete níže.

V prvním zápase, který se odehrál na ledě HC Stadionu , vyhráli domácí 5:2. Zápas začal vyloučením děčínského Vaňka, kterého domácí využili na plné čáře a otevřeli skóre díky gólu Jana Bergera. Ve 13. minutě zvýšil na 2:0 Štěpán Havránek. Hosté se snažili branky opětovat, ale povedlo se jim to až ve třetí třetině, kdy domácí už vedli 3:0 zásluhou Jaroslava Bednáře.
První děčínskou branku vstřelil Tomáš Faigl ve 47. minutě. Vrchlabští ale na odezvu nenechali dlouho čekat, o necelé dvě minuty později přidal čtvrtou branku domácích Tomáš Půlpán. V 56. minutě snížil na 4:2 Štěpán Kuchynka, ale ani tento gól nepomohl děčínským k výhře. Tu pro domácí celek o půl minuty později pojistil střelou za Lavingerova záda Pavel Mrňa.

V druhém zápase, který se odehrál v Děčíně, se opět dařilo vrchlabskému celku. I když v tomto případě to tak jednoznačná výhra nebyla. Skóre opět otevřeli vrchlabští, a to dvěma brankami ve 4. minutě – první vstřelil Patrik Urban, druhý Pavel Mrňa. Ale již v šesté minutě hry domácí dokázali srovnat na 2:2. První děčínskou branku vstřelil Michal Oliverius, druhou Ondřel Hříbal.
V polovině zápasu si vedení hry vzal Děčín zásluhou Zdeňka Petráše. Na srovnání skóre si diváci museli počkat až do 48. minuty, kdy se za Lavingerova záda trefil Štěpán Matějček. Děčín znovu do vedení dostal Michal Oliverius v 52. minutě, ale vrchlabští se nevzdali a o chvíli později znovu srovnal Štěpán Matějček. Už to vypadalo, že v základní hrací době skončí zápas remízou, ale deset vteřin před koncem využil přesilovou hru Jaroslav Bednář a bez milosti prostřelil Lavingera.

Třetí zápas se odehraje od 18 hod ve středu 6. března 2019. Každý, kdo přijde v klubovém dresu HC Stadionu (akce platí pouze pro osoby starší 18ti let), dostane při vstupu na zs voucher na pivní speciál zdarma. To si poté budete moci nechat načepovat, do konce první třetiny v Hendrych baru, pivo vám natočí přímo pivovarský sládek.
H15 Vanilla Stout je hutným pivním bonbónkem, který dozrával několik týdnů na speciálně opálených třískách amerického bílého dubu. Aroma tohoto svrchně kvašeného stoutu nabízí tóny vanilky, dřeva a kávy. V těle se pak rozvine ještě výraznější chuť dřeva a káva se mísí s další vrstvou uhlazené vanilkové chuti. Dozvuk je sladově dřevnatý a sametově odeznívající vanilku lze na patře cítit i delší dobu po napití. Chmelení tohoto speciálu je umírněné tak, aby pouze příjemně doplňovalo výrazné sladové tělo.
Přijďte s námi vytvořit skvělou hokejovou atmosféru!