HC Stadion Vrchlabí – V sobotu přivítáme pražskou Kobru
Preview k zápasu

V sobotu přivítáme pražskou Kobru

25.01.2019
Raina Tomanová

Po středeční pauze se HC Stadion Vrchlabí představí před domácím publikem. Přijede Kobra Praha, se kterou má HC Stadion v letošní sezoně pozitivní bilanci. Jejich první vzájemný zápas dopadl lépe pro vrchlabský tým, který zvítězil na pražském ledě nejtěsnějším výsledkem 1:0. Do zítřejšího utkání by opět měly nastoupit i naše dvě nové posily J. Hlinka a J. Bednář.
k tomuto utkání jsme si pro Vás připravili TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit opět o skipassy. Více informací naleznete níže.

HC Kobra Praha je ve své skupině Sever na 6. místě v tabulce. Na kontě má 34 bodů. V posledním odehraném zápase Kobra Praha prohrála v prodloužení proti Trutnovu 5:6. Tři body získal pražský tým naposledy proti Dvoru Králové, na jehož ledě vstřelil čtyři branky. V prosinci měla Kobra sérii nepovedených zápasů, největší počet gólů dostala od Sokolova.

HC Stadion vede skupinu Střed s 64 body. Pouze o dva body méně mají Vlci z Jablonce nad Nisou. HC Stadion má za sebou osm výher v řadě, už více než měsíc nepoznal porážku. Těsným výsledkem skončil zápas v Řisutech, kde Vrchlabí vstřelilo pouze jedinou branku, která jim zajistila výhru. Nejvíce branek v posledních zápasech vsítili vrchlabští do bílinské branky - v předvánočním zápase zvítězili 6:3.

Zápas se odehraje na vrchlabském ledě v sobotu 26. 1. 2019 od 18. hodin. Prodlouží Vrchlabí svou šňůru vítězství nebo dojde po osmi zápasech k prohře?

Připravili jsme pro Vás opět TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit o skipassy do Špindlerova Mlýna. Tipovat můžete do soboty 26.1.2019 do 18:00 na našem Facebooku, Instagramu, nebo před začátkem utkání při příchodu na zimní stadion. Tipuje se výsledek po základní hrací době.