HC Stadion Vrchlabí – Ve středu přivítáme na domácím ledě Letce z Letňan
Preview k zápasu

Ve středu přivítáme na domácím ledě Letce z Letňan

08.01.2019
Lucie Horčičková

V prvním domácím utkání nového roku přivítáme na našem ledě již tuto středu 9.1.2019 tým z Letňan, se kterým se Stadion setkal v této sezóně již dvakrát.
K prvnímu zápasu jsme pro Vás připravili TIPOVACÍ SOUTĚŽ - více informací naleznete níže.

První utkání roku 2019 odehrál HC Stadion Vrchlabí proti Mosteckým Lvům, od kterých si přivezl domů těsnou výhru 4:3. Hned během první třetiny se podařilo navýšit vrchlabským hráčům skóre na 3:1, díky brankám Pavla Mrni, Jiřího Hozáka a Štěpána Matějčka. Druhá třetina přinesla celkem dvě branky, a to na začátku 3. minuty, kdy snížil skóre na 3:2 domácí Bakrlík a poté ve 35. minutě skóroval vrchlabský Tomáš Bláha. V poslední třetině se již vrchlabskému týmu nepodařilo dostat puk do branky, kdežto Lvi se stále snažili skóre dorovnat. Podařilo se jim ale vstřelit pouze jednu branku, která jim k vítězství nestačila.
Nyní je HC Stadion na druhé příčce tabulky s 53 body.

Středečním soupeřem jsou HC Letci Letňany, kteří jsou v tabulce na sedmém místě s 17 body. Na svém kontě mají 6 vítězství z 26 utkání.
Poslední utkání před Vánoci sehráli Letci s Jabloncem, se kterým prohráli 3:5. Po vánoční pauze následovalo utkání na pražské Kobře, kde také prohráli (1:2).

Týmy spolu odehrály již dvě vzájemná utkání... Skóre na zápasy je nyní 1:1. Nejprve zvítězili Letci na vrchlabském ledě 3:1 a poté si z Letňan přivezl Stadion výhru 7:1.

Připravili jsme pro Vás opět tipovací soutěž, ve které můžete soutěžit o balíček od HC Stadionu. Tipovat můžete do středy 9.1.2019 do 18:00 na našem Facebooku, Instagramu, nebo před začátkem utkání při příchodu na zimní stadion. Tipuje se výsledek po základní hrací době.