HC Stadion Vrchlabí – Do Krkonoš zavítají Klatovy
Preview k zápasu

Do Krkonoš zavítají Klatovy

23.11.2018
Vendula Sahánková

Další zápas opět odehraje HC Stadion na domácí půdě a tentokrát půjde proti SHC Klatovy. Vrchlabští se v současné době drží na druhém místě tabulky Střed s 35 body, klatovští na třetím místě tabulky Sever s 30 body.
Partner sobotního utkání je ONLINESHOP.cz.

Domácímu celku se v posledních zápasech příliš dobře nevedlo. Tým má za sebou tři prohry, které jej posunuly na druhé místo tabulky. V minulém zápase na domácí půdě jej porazil NED Hockey Nymburk a ačkoli to zprvu vypadalo jako jasné vítězství nymburských, nakonec jim ho vrchlabští hráči nedali zadarmo a snažili se do posledních okamžiků. S SHC Klatovy to je v letošní sezóně první setkání a pevně věříme, že získáme 3 potřebné body.

Celku hostí se v posledních třech zápasech vedlo lépe. Všechny tři utkání vyhráli v prodloužení. Poslední zápas hráli na domácí půdě proti Děčínu, předchozí s Trutnovem a proti Mosteckým Lvům. V současnosti je jejich nejlepším střelcem Jiří Uhlík s 16 odehranými zápasy, při kterých vstřelil 12 branek a u dalších 9 asistoval.

O 1. přestávce proběhne soutěž HOD PUKEM NA STŘED. Těšit se můžete na ceny od našeho partnera ONLINESHOP.cz a od HC Stadionu.
www.onlineshop.cz
Neváhejte si proto u vchodu na ZS zakoupit puk v hodnotě 20 Kč!!!!