HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí poprvé zavítá Nymburk
Preview k zápasu

Do Vrchlabí poprvé zavítá Nymburk

13.09.2018
Lucie Horčičková

Po první letošní výhře v Kolíně se ve druhém kole postaví HC Stadion Vrchlabí novému soupeři z Nymburku. Ten má na svém kontě tři výhry z šesti přípravných utkání, a to proti Letňanům, Kolínu a Dvoru Králové.

V prvním mistrovském utkání se HC Stadion Vrchlabí postavil proti Kolínu, ze kterého si ve středu 12.9.2018 přivezl domů 3 body. Během tří třetin padl pouze jediný gól, a to ve druhé třetině. Autorem gólu byl vrchlabský útočník Aleš Půlpán, kterému se podařilo prostřelit kolínského brankáře Sejpala. Stav utkání skončil 1:0.

Novým soupeřem letošní sezony je tým NED Hockey Nymburk, proti kterému se HC Stadion postaví již tuto sobotu 15.9.2018 na vrchlabském zimním stadionu v 18:00.
Nymburk má za sebou celkem šest přípravných utkání, a to proti Jablonci (3:4), Letňanům (6:5), Kolínu (3:4sn, 6:1) a Dvoru Králové (2:4, 5:2).
V prvním kole se Nymburk utkal proti Jablonci, který se mu nepodařilo porazit. Během první třetiny padl na každé straně jeden gól a hráči tedy odcházeli do šatny za stavu 1:1. Ve druhé třetině rozhodla větší aktivita jabloneckého týmu, kterému se podařilo navýšit skóre o jednu branku. Během třetí třetiny se podařilo ještě Jablonci vstřelit třetí branku, ale to si Nymburk nenechal líbit a snížil brankový rozdíl na 2:3. Do konce třetiny se Nymburku už nepodařilo jabloneckého brankáře prostřelit a utkání tak skončilo prohrou 2:3.

Základní informace:

Rok založení klubu: 1932
Klubové barvy: modrá, žlutá
Webové stránky: klub.nedhockey.cz

Vedení klubu:

Prezident: PaeDr. Tomáš Netík

Realizační tým:

Trenér: Pavel Bičiště