HC Stadion Vrchlabí – Nové posily
A Team

Nové posily

22.08.2018
Daniela Udatná

Přinášíme Vám vyjádření Jiřího Jakubce k novým posilám A týmu pro sezónu 2018/2019.

Tento týden se v našem týmu objeví 3 nové tváře a všechny jsou posilami do útoku.
Těmito jmény jsou Jiří Hozák a bratři Tomáš a Aleš Půlpánovi.

Jak jsem již avizoval, tak jsme do útoku sháněli nějaké zkušenější útočníky, kteří by zapadali do našeho konceptu a byli schopni a ochotni u nás absolvovat kompletní program.

Jirka Hozák - skončil minulý týden ve Slavii a na spolupráci jsme se dohodli víceméně obratem. Je to kluk, který má za sebou 2 sezóny ve WSM lize a měl by do našeho útoku přinést fyzický hokej a důraz. Je to člověk, který je zvyklý dávat hokeji 100%. Jeho přednostmi jsou důraz, disciplína a tvrdá střela, to vše by pro nás mělo být přínosem.
Ještě jsme měli rozjednané nějaké hráče, kteří jsou na tray outech ve vyšší soutěži. Mezitím ale projevili zájem hrát u nás bratři Půlpánové, kteří doposud byli oporami HC Trutnov. Po změnách, které proběhly v trutnovském týmu, tam kluci ukončili spolupráci. Vše proběhlo hodně rychle a po dohodě s trenéry jsme se rozhodli již nečekat na hráče z trayoutů a dát přednost Alešovi a Tomášovi. Jsou to kluci, kteří jsou pro II.ligu vyzkoušení a jsou zvyklí tvrdě pracovat, takže od nich očekáváme, že zapadnou do našeho systému a budou přínosem pro naši ofenzívu.
Všichni zmiňovaní by se měli objevit již ve čtvrtečním utkání v Jablonci.

V souvislosti s výše uvedeným budeme i my muset začít redukovat sestavu a směřovat složení týmu k finální podobě pro začátek mistrovských zápasů.
Skončil u nás Honza Kerekanič, Filipa Krska a Rendu Macha jsme zatím přesunuli do juniorské kategorie, kde můžou na výjimku stále působit.