HC Stadion Vrchlabí – Turnaj mladších žáků ve fotbale a házené
Žáci

Turnaj mladších žáků ve fotbale a házené

04.07.2018
Lucie Horčičková

V sobotu 23.června 2018 se uskutečnil na vrchlabském zimním stadionu turnaj mladších žáků ve fotbale a házené uspořádaný vrchlabským trenérem mládeže Tomášem Jirků.

Turnaje se zúčastnily celkem čtyři týmy - HC Stadion Vrchlabí, HC Turnov 1931, HC Lomnice nad Popelkou a HC Jičín.
Nejprve se odehrál turnaj v házené a poté následoval fotbalový turnaj. Každý odehrál utkání s každým,tedy každý tým odehrál celkem 3 utkání v házené a 3 ve fotbale. Následně se sečetly získané body z obou turnajů a rozhodlo se o celkovém pořadí turnaje. Každý dostal medaili a další drobné dárky bez ohledu na umístění.

Výsledky turnaje:

1.místo: HC Jičín

2.místo: HC Turnov 1931

3.místo: HC Stadion Vrchlabí

4.místo: HC Lomnice nad Popelkou

Tomáš Jirků, ředitel turnaje
„Jsem rád, že se nám podařilo tento turnaj zorganizovat, protože děti potřebují hrát i jiné sporty, a to především teď přes léto, kdy nejsme na lede. Zvolená kombinace fotbalu a házené se osvědčila, všechna utkání byla velmi vyrovnaná a měla i slušnou kvalitu. S ostatními trenéry jsme se shodli, že další turnaje v podobném stylu budou určitě následovat a chtěli bychom uspořádat turnaj i v zimě, kdy děti budou hrát hokej a basketbal, či jiný sport.“

Velké poděkování patří všem sponzorům, a především panu Ivanovi Houdovi a jeho firmě Fresh Break, kteří poskytli všem zúčastněným ovoce zdarma.