HC Stadion Vrchlabí – INFORMACE PRO FANOUŠKY!!!!!!
Fanoušci

INFORMACE PRO FANOUŠKY!!!!!!

31.12.2017
Daniela Udatná

Vážení fanouškové hokeje,
dne 03.01.2018 odehraje HCSV na domácím ledě další derby s HC BAK Trutnov.
Dovolujeme si Vám k tomuto zápasu napsat následující informace:

Pro vrchlabské fanoušky budou otevřeny dvě pokladny u hlavního vchodu na ZS a to již od 16:00 hod.
Pro hosty z Trutnova jsme vyčlenili vlastní vchod s pokladnou, a to z boční strany zimního stadionu - ul. Hálkova, který bude otevřen od 16:15. Vše bude důkladně označeno.
Prosíme všechny fanoušky, aby přišli na utkání o něco dříve, protože u vstupu budou vždy probíhat osobní prohlídky. Je to z toho důvodu, že se jedná o historicky vyhrocený zápas. Posílena bude také pořadatelská služba přímo uvnitř zimního stadionu. Stejně tak vnímají toto utkání jako rizikové i státní orgány a také z jejich strany budou provedena organizační opatření ke klidnému průběhu zápasu.

Naše hostesky budou malovat vrchlabským fanouškům u vstupu na ZS na tváře modrobílé vlajky a zároveň bude probíhat tipovací soutěž na výsledek utkání. Vítěz obdrží pěknou cenu od SKIAREÁLU Špindlerův Mlýn – 2 jednodenní permanentky. Po skončení zápasu bude vítěz TIPOVACÍ SOUTĚŽE zveřejněn na našem FB a www a zároveň vyrozuměn telefonicky.

Také ve středu se budou opět prodávat losy za 20 Kč, na které budete moci vyhrát novou šálu, nový puk, hráčský dres se starým znakem a se jménem hráče, které si zvolíte, tričko s novým logem, plakát A týmu a poukázku na konzumaci za 500 Kč v Car clubu Vrchlabí.

Tak neváhejte a přijďte zafandit!!!!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!!

ŽÁDÁME VELMI DŮRAZNĚ VŠECHNY FANOUŠKY, ABY SE ZDRŽELI VHAZOVÁNÍ JAKÝCHKOLIV PŘEDMĚTŮ NA LED (KELÍMKY, ZAPALOVAČE, PROPISKY…..APOD). DISCIPLINÁRNÍ KOMISE ČSLH TVRDĚ TRESTÁ VEŠKERÁ TATO PROVINĚNÍ A JELIKOŽ JE PROSTOR LEDOVÉ PLOCHY MONITOROVÁN, PŘÍPADNÝ FINANČNÍ POSTIH (OD 5.000 KČ A VÝŠE..) PŘIPADNE NA NEUKÁZNĚNÉHO FANOUŠKA!!!!!
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ