HC Stadion Vrchlabí – Zápas na Kobře se odehraje v netradičním čase
Preview k zápasu

Zápas na Kobře se odehraje v netradičním čase

22.12.2017
Raina Tomanová

Předvánoční utkání se odehraje na pražském ledě nezvykle již od 12 hodin. První vzájemné utkání na ledě soupeře Vrchlabí vyhrálo, v odvetném zápase si Stadion před domácími diváky neporadil a Kobra si odvážela vítězství 7:2.

Kobra Praha má za sebou dvě prohraná utkání. Ve středu nestačila na Draky z Trutnova a ve 26. kole padla s ještě vedoucím Jabloncem. Předtím ale dokázala třikrát za sebou zvítězit. Porazila Sokolov 7:5, na ledě Letňan vyhrála 4:3 a tři body získala kontumačně s Mostem. Podaří se jim po dvou zápasech zvítězit a posunout se v tabulce výš?

HC Stadion má za sebou úspěšnou šňůru vítězství, kromě prohry na ledě Sokolova se mu dařilo zvítězit proti trutnovským Drakům, Děčínu, Buldokům z Řisut, Dvoru Králové, Letcům z Letňan a v posledním odehraném zápase Vrchlabí překvapilo Jablonec , toho času lídra tabulky, a vyhrálo na domácím ledě vysoko 10:5. Utkání proti Antiradarům vyhrál HC Stadion kontumačně 5:0.
Naváže Vrchlabí na předchozí úspěchy a získá další body?

Zápas se odehraje v sobotu 23. prosince od 12:00 na pražském zimním stadionu. Oba týmy se poperou o 4. příčku v tabulce.
Pokud chcete tento zápas vidět, neváhejte a kontaktujte naše Supras, kteří mají stále volná místa v autobuse.

Slova Jiřího Jakubce k nadcházejícímu utkání:
Po skalpu Jablonce bychom si rádi dojeli pro body i na nudli k užovkám. Máme za sebou teď opravdu dobrou sérii a bylo by výborné ukončit letošní rok výhrou. Soupeř nás nečeká jednoduchý, očekáváme vyrovnaný souboj o 4.místo v tabulce.
Předpokládaná sestava na zítra:
G: Jelínek, Abrahám
O: Abraham, Havránek, Matějček, Niko, Jirků, Pojkar, Chleborád
Ú: Procházka, Filip, Šťastný, Bláha, Šimoníček, Oppelt, Pšurný, Miškovský, Urban, Kerekanič, Filip Moník, Chalupa
Na Kobře jako již tradičně očekáváme domácí prostředí.
Patrik Maďar je po operaci kolene a začíná s rekonvalescencí, do letošní sezóny ale již nezasáhne. Tímto mu přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na led.