HC Stadion Vrchlabí – Co se včera stalo ve II.lize - západ?
A Team

Co se včera stalo ve II.lize - západ?

17.12.2017
Daniela Udatná

Díky odstoupení Mostu z ligy, měl náš tým čas na vánoční nákupy, v ostatních klubech se ovšem bojovalo o další cenné body.

HC Stadion Vrchlabí si včera připsal tři rychlé body ze zkontumovaného zápasu s HC Most.

HC Vlci Jablonec nad Nisou, náš příští soupeř, si poradil na domácím ledě s HC Kobra Praha 2:1.
Vlci se na body dost nadřeli, když museli obracet vývoj zápasu, který byl od 23. minuty 0:1 pro Kobru. Po dvou trefách domácího Bříšky se však ze tří bodů radovali jablonečtí.

HC RODOS Dvůr Králové nad Labem prohrál na domácím ledě s HC Řisuty 2:4.
Tyto dva týmy se perou o postupová místa do play off. Diváci na první branky čekali až do druhé třetiny, ve které domácí dvakrát dotahovali zásluhou dvougólového Hrazdíry. Poslední slovo v této třetině měl hostující Krpata, který v čase 39:27 přidal svůj druhý, a zároveň vítězný, gól na 2:3. Hosté v poslední části přidali ještě jednu branku a ze Dvora si odvážejí důležité 3 body.

HC Baník Sokolov sehrál zápas s HC Děčín, který se protáhl až na nájezdy, po nichž si domácí připsali 2 body za výhru 4:3.
Děčínští medvědi nastoupili do zápasu velmi aktivně, když po první třetině vedli 3:1. Domácí fanoušci však vyburcovali svůj tým, který poměrem 2:0 vládl hned následující třetinu. Ve třetí třetině, ani v prodloužení gól nepadl a hosté si tak odvezli alespoň jeden bod. Nájezdy rozhodl jediný úspěšný střelec Dominik Hohl.

HC Letci Letňany přivítali na svém ledě našeho krkonošského rivala HC BAK Trutnov.
Letci sestřelili draky 7:2. O výsledku rozhodla především 2. třetina, kterou domácí ovládli v poměru 4:0. Letňany si tak spravili chuť po středeční porážce ve Vrchlabí.

Díky těmto výsledkům se Stadion posunul na 4. místo tabulky.