HC Stadion Vrchlabí – I ŽENY FANDÍ HOKEJI !!!
Preview k zápasu

I ŽENY FANDÍ HOKEJI !!!

01.12.2017
Raina Tomanová

Babičky, maminky, slečny - no prostě DÁMY :), pusťte zítra muže svého života na hokej a nechte si jako propustku koupit tričko s novým logem HC Stadion. K němu Vám navíc přinese zdarma vstupenku na derby se Dvorem příští týden.
Na středeční zápas přijďte, tričko si vezměte na sebe a těšte se na společnou fotku žen s celým A týmem.

Po delší době se Vrchlabí utká na domácím stadionu, přijedou Draci z Bíliny, kteří jsou aktuálně na 9. místě v tabulce. HC Stadion si zatím drží páté místo, je pouhý bod za Kobrou Praha.

Sobotní soupeř HC Stadionu má za sebou sérii tří proher. Poslední listopadové zápasy prohrála Bílina postupně s Jabloncem, Kobrou Praha a Sokolovem. Plný počet bodů brali Draci naposledy v zápase proti Slanému, který vyhráli 6:3. Na kontě mají zatím 22 bodů, dařilo se jim hlavně na začátku sezony, kdy vyhráli nad Buldoky z Řisut, Letňany, Jabloncem a Kobrou Praha. Podaří se jim přerušit sérii proher vítězstvím nad Stadionem?
Vrchlabskému týmu se naopak poslední zápasy vydařily na výbornou. Vítězství nad Trutnovem, Děčínem a Řisuty jim zajistila páté místo, navíc jsou jen jeden bod od místa čtvrtého, kde se nachází Kobra Praha. I HC Stadion měl ale špatnou sérii utkání, kdy se jim nepodařily zápasy ve Dvoře, doma se Sokolovem a na ledě Letňan. Před domácími diváky dostalo Vrchlabí v 17. kole sedm branek od Kobry Praha, ale od té doby se jim daří a určitě budou chtít na vítězné vlně pokračovat i proti Drakům.
Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu od 18. hodin. Přijďte si užít první prosincový zápas a podpořit domácí tým.

Slova Jiřího Jakubce k zítřejšímu zápasu:
Po zápase v Trutnově jsme nasedli na vítěznou vlnu a chceme se po ní ještě chvíli svézt. Zítra nás čeká nevyzpytatelná Bílina a doufám, že jsme na ni dobře připraveni.
Zítra nám budou chybět všichni mladíci z Mountfieldu HK, kteří si plní svoje povinnosti v hradecké juniorce a také Patrik Maďar. Pro něj pravděpodobně (na 90%) letošní sezóna skončila a čeká ho operace.
Předpokládaná sestava: G: Abrahám, Jelínek
O: Abraham, Niko, Chleborád, Jirků, Pojkar, Matějček, Erban, Tržický?
Ú: Procházka, Filip, Šťastný, Miškovský, Urban, Pšurný, Bláha, Šimoníček, Oppelt, Krsek, Šlaicher, Kerekanič
Přijďte zítra podpořit svůj tým!!