HC Stadion Vrchlabí – Co kluci dělají, když HC Stadion nehraje?
Tiskové zprávy

Co kluci dělají, když HC Stadion nehraje?

06.11.2017
Lucie Horčičková

Hokejisté napříč kategoriemi mají své vlastní aktivity i mimo HC Stadion. V tomto článku se krátce ohlédneme za minulým týdnem, kdy se vybraní hráči A-týmu zúčastnili Hokejové bitvy vysokých škol a dva hráči mládeže mistrovství světa v pétanque až v daleké Číně.

Ve čtvrtek 2. listopadu 2017 se v Praze odehrála Hokejová bitva, které se zúčastnil i náš obránce a šéftrenér mládeže Tomáš Jirků společně s útočníkem Tomášem Šťastným a také s bývalým vrchlabským hráčem Dominikem Novákem.
Hokejová bitva je hokejový miniturnaj , při kterém proti sobě hrají čtyři největší pražské vysoké školy - UK, ČVUT, VŠE a ČZU. Jednotlivé týmy jsou složeny výhradně ze studentů těchto škol a celá akce je postavena na rivalitě a atmosféře, kterou vytvářejí fanoušci jednotlivých táborů. Tato bitva byla již sedmou v pořadí.
„Já jsem nastoupil jako čerstvý absolvent naposledy za Karlovu Univerzitu, spolu se mnou byl v týmu i Dominik Novák, který nastupoval v loňské sezóně za Vrchlabí. Karlova Univerzita již pošesté vyhrála tuto bitvu, když po samotných nájezdech utkání skončilo 3:2,“ říká Tomáš Jirků

V sobotu 4. listopadu 2017 vrchlabští hráči Filip Vedral (st. žáci) a Vojtěch Bílek (ml. dorost) společně reprezentovali Českou republiku na prestižním MS juniorů v pétanque. Tým, který měl celkem čtyři hráče, měl tedy ze strany Vrchlabí velké zastoupení. Český tým nakonec vypadl s Dánskem v osmifinále.
Vojtěch je v tuto chvíli nejzkušenějším z týmu, naopak Filip je v reprezentačním dresu nováček.
Kluci ve Vrchlabí trénují v Divadelním klubu, kde jsou pravidelné tréninky pro děti, vždy v úterý od 15:30. I vy se můžete přidat do nejlepší české juniorské pétanque líhně talentů. Kontakt na trenéra je 737 225 417.