HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí poprvé zajíždí do Letňan
Preview k zápasu

Vrchlabí poprvé zajíždí do Letňan

31.10.2017
Lucie Horčičková

Ve 14.kole se Vrchlabí utká podruhé s nováčkem druhé ligy HC Letci Letňany. Poprvé se spolu tyto dva týmy utkaly na vrchlabském ledě, ze kterého si 3 body odvezly domů Letňany. Nyní se však odehraje zápas na ledě v Letňanech, kde si HC Stadion Vrchlabí zahraje poprvé a pokusí se tak vyrovnat sérii na 1:1.

K dalšímu utkání zajíždí HC Stadion Vrchlabí do Letňan, se kterými se již utkal ve třetím kole letošní sezony. Tento zápas nedopadl pro Vrchlabí na domácím ledě moc dobře a Letci odjeli domů s výhrou 6:3.
V posledních dvou odehraných zápasech se Stadionu příliš nedařilo a 3 body tak připadly Dvoru Králové a v sobotu Sokolovu. V tabulce se Vrchlabí drží na třetí příčce s 22 body.
Soupeři z Letňan se zatím v této sezoně příliš nedaří a má na svém kontě ze dvanácti zápasů pouhé dvě výhry, a to proti Vrchlabí (6:3) a Řisutám (10:4). V tabulce Letci zaujímají poslední místo se sedmi body.

Slova Jiřího Jakubce k zítřejšímu zápasu:
Zítra míříme na led posledních Letňan, s kterými jsme doma prohráli a poslední zápasy se nám také moc nevydařily, takže z naší strany nehrozí žádné podcenění. Opět očekáváme hodně bruslivého a důrazného soupeře.
My pojedeme s touto sestavou:
G: Abrahám, Jelínek
O: Abraham, Havránek, Pojkar, Niko, Hejda, Chleborád, Tržický
Ú: Maďar, Urban, Šťastný, Miškovský, Jirků, Pšurný, Bláha, Šimoníček, Oppelt, Mach, Krsek, Kerekanič
Z výše uvedené sestavy je zřejmé, že již může naskočit Patrik Urban, kterému nebyl udělen žádný dodatečný trest a Štěpán Havránek, který se vrací po zranění.
Špatnou zprávou je již avizované zranění Martina Filipa. Martin po zásahu kotoučem do obličeje má prasklou čelist. Nyní je již po zákroku v domácím léčení a čeká ho pauza od hokeje minimálně v řádu týdnů. Tímto mu přejeme brzké uzdravení.
V reakci na marodku v útoku se T. Jirků opět mění z beka v útočníka a ukazuje tak našim mladým hokejistům, které vychovává, jak být platným univerzálem.