HC Stadion Vrchlabí – INFORMACE PRO FANOUŠKY
Tiskové zprávy

INFORMACE PRO FANOUŠKY

05.10.2017
Daniela Udatná


Zde najdete kompletní informace pro fanoušky,
které se týkají opatření na derby s HC Bak Trutnov 7. 10.2017

Vážení fanouškové hokeje,

dne 07. 10. 2017 odehraje HCSV na domácím ledě derby s HC BAK Trutnov. Dovolujeme si Vám k tomuto zápasu napsat následující informace:

Pro Vrchlabské fanoušky budou otevřeny dvě pokladny u hlavního vchodu na ZS a to již od 16:00 hod. Pro hosty z Trutnova jsme vyčlenili vlastní vchod s pokladnou, a to z boční strany zimního stadionu - ul. Hálkova, vše bude důkladně označeno. Otevřeno budeme mít od 16:15 hod.. Prosíme všechny fanoušky, aby přišli na utkání o něco dříve, protože u vstupu budou vždy probíhat osobní prohlídky. Je to z toho důvodu, že se jedná o historicky vyhrocený zápas. Posílena bude také pořadatelská služba přímo uvnitř zimního stadionu. Stejně tak vnímají toto utkání jako rizikové i státní orgány a také z jejich strany budou provedena organizační opatření ke klidnému průběhu zápasu.

Naše hostesky budou malovat Vrchlabským fanouškům u vstupu na ZS na tváře modrobílé vlajky a zároveň bude probíhat tipovací soutěž na výsledek utkání. Vítěz obdrží pěknou cenu od firmy BROKER Consulting, která bude také partnerem tohoto večera. Po skončení zápasu bude vítěz TIPOVACÍ SOUTĚŽE zveřejněn na našem FB a www a zároveň vyrozuměn telefonicky.

Také v sobotu se budou opět prodávat losy za 20 Kč, na které budete moci vyhrát novou šálu, nový puk, hráčský dres se starým znakem a se jménem hráče, které si zvolíte, kvalitní víno a poukázku na konzumaci za 1000 Kč v Car clubu Vrchlabí.

Tak neváhejte a přijďte zafandit!!!!

D Ů L E Ž I T É U P O Z O R N Ě N Í ! ! ! !

ŽÁDÁME VELMI DŮRAZNĚ VŠECHNY FANOUŠKY, ABY SE ZDRŽELI VHAZOVÁNÍ JAKÝCHKOLIV PŘEDMĚTŮ NA LED (KELÍMKY, ZAPALOVAČE, PROPISKY…. APOD). DISCIPLINÁRNÍ KOMISE ČSLH TVRDĚ TRESTÁ VEŠKERÁ TATO PROVINĚNÍ, A JELIKOŽ JE PROSTOR LEDOVÉ PLOCHY MONITOROVÁN, PŘÍPADNÝ FINANČNÍ POSTIH (OD 5.000 KČ A VÝŠE…) PŘIPADNE NA NEUKÁZNĚNÉHO FANOUŠKA!!!!!

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ