HC Stadion Vrchlabí – Ohlédnutí za mládeží HC Stadion Vrchlabí a HC Krkonoše
Rozhovory

Ohlédnutí za mládeží HC Stadion Vrchlabí a HC Krkonoše

30.03.2017
Jana Poskerová

Hokejová sezóna 2016/2017 skončila, led na zimácích pomalu taje, malí i velcí hokejisté z Vrchlabí si užívají zaslouženého volna, na tréninku se sejdou opět v květnu. Jaká tedy byla uplynulá sezóna.

Malých hokejistů se na vrchlabském zimáku schází relativně dost. Přípravka má v současné době několik týmů a to ročníky 2010 - 2007 (i když ti nejstarší už o sobě jako o přípravce mluvit nechtějí). V těchto kategoriích se tabulky bodování nevedou, výsledky zápasů jsou uvedeny na webu.

Za zmínku ovšem stojí jejich umístění v posezónních zápasech:
2010 obsadila úžasné první místo na turnaji ve Frýdlantě, tým vyhrál se všemi soupeři. Dohromady nastřílel 60 branek a pouhých 5 inkasoval.

2009 obsadila ve Frýdlantě druhé místo, tým prohrál pouze s jedním soupeřem a to o jednu branku, kterou inkasoval 20 vteřin před koncem zápasu.

2008 si letos zahrála, v první polovině sezóny hráli kluci za dva týmy, kromě své domovské "2008" nastupovali ještě za smíšený tým "2007 B".
V turnaji v Děčíně pak kluci obsadili hezké 6.místo. Za svůj výkon v loňské sezóně získali ocenění v anketě Sportovec města Vrchlabí - Kolektiv.

2007 přecházela po Vánocích na velké hřiště a pro kluky se tak měnil styl hry. Po sezóně se účastnili turnaje s mezinárodní účastí ve Frýdku - Místku a obsadili pěkné 6.místo.

Mladší žáci skončili po sezóně na 4.místě ve své kategorii.

Úspěšnou sezónu za sebou mají starší žáci, kteří vybojovali v tabulce 3. místo a bronzové medaile přivezli také z turnaje v Hronově.

Mladší dorost skončil v nastavbě na 5. místě.

Starší dorost obsadil 5. místo ve své kategorii.

Pravděpodobně poslední ročník soutěže skončil pro juniory osmým místem v tabulce.

Více fotografií z mládežnických zápasů je na FB HC Stadion Vrchlabí.