HC Stadion Vrchlabí – O postupu rozhodne sedmý zápas
A Team

O postupu rozhodne sedmý zápas

08.03.2017
Raina Tomanová

K sedmému zápasu série mezi Vrchlabí a Kolín zajíždí Kozlové na vrchlabský led. Na mě se utkají již počtvrté. Úterní utkání se HC Stadion vůbec nepovedlo a domů odjelo s vysokou prohrou 8:2. Série je tak vyrovnaná 3:3 a o vítězi a postupujícím rozhodne duel před vrchlabskými diváky.

Utkání hodnotil Jiří Jakubec: „Včera nás soupeř porazil našimi vlastními zbraněmi, útočnou hrou s agresivním napadáním a k tomu přidal tradičně disciplínu. Kromě prvních 4 minut jsme nebyli schopni se soupeřem sehrát vyrovnanou partii a udržet s nimi tempo hry. Kolínští hráli přímočaře a po celý zápas lépe bruslili."

V zápase diváci viděli také spoustu vyloučených, především na vrchlabské straně. „Nezbývá mi než věřit, že to byl náš momentální blackout a že zítra za naše HCV nastoupí mentálně úplně jiný tým, který si svým výkonem vydobude zpět Vaši důvěru. Bude důležité, aby všichni hráči v sobě našli odvahu a hokejové srdce a to také nechali na ledě a já tomu věřím," dodal Jakubec.

K nepěknému výsledku se vyjádřil také kapitám HC Stadion Martin Filip: „V play-off je to jen bod do konečného výsledku a ten je momentálně 3:3. Nevyšel nám začátek, neproměnili jsme šanci a pak nám tam napadaly brambory. Důležité ale je, jak to dopadne zítra."

První kolo play-off je díky třem výhrám každého týmu vyrovnané. Pět zápasů bylo výsledkově vyrovnaných a do Kolína odjížděl HC Stadion s náskokem jednoho vyhraného utkání. Na ledě Kozlů ale zápas nezvládl a prohrál 8:2.

Sedmý zápas se odehraje od 18. hodin na vrchlabském zimním stadionu. Tým bude potřebovat každý hlas, nenechte si ujít další vyrovnané utkání a přijďte podpořit HC Stadion!