HC Stadion Vrchlabí – Předvánoční derby je tady!
A Team

Předvánoční derby je tady!

20.12.2016
Raina Tomanová

Již zítra zajíždění vrchlabští hokejisté na led Trutnova, kde se utkají o důležité body do tabulky. První dva vzájemné zápasy dopadly stejný výsledkem, a pokaždé zvítězil hostující tým – ačkoliv až v prodloužení, takže ani jeden tým neodjížděl s prázdnou.

HC Stadion má za sebou dvě nepovedená utkání, před domácími diváky podlehl Jablonci nad Nisou a na padl na ledě Kobry Praha. Na vítězné vlně jelo Vrchlabí od 17. do 20. kola, kdy zvítězilo postupně v Sokolově a ve třech domácích zápasech proti Děčínu, Bílině a Klatovům. Vrchlabští hokejisté se nyní propadli až na 4. pozici v tabulce, na kontě mají 40 bodů.

Trutnovští Draci jsou na osmém místě s 25 body. Z celkem 21 kol mají na kontě pouze čtyři tříbodová vítězství, a to nad Sokolovem, Řisuty a dvakrát zvítězili proti Děčínu. Nejdelší šňůra proher potkala trutnovské hokejisty od 15. do 19. kola, nestačily na Klatovy, Kobru Praha nebo třeba Bílinu. Poslední dva zápasy dopadly pro Trutnov vítězně a nyní budou mít možnost opět nad vrchlabským týmem zvítězit.

Zápase se odehraje na trutnovském zimním stadionu od 18:00. Všichni jste srdečně zváni, přijeďte zafandit svému týmu a oddychnout si tak od vánočního shonu!