HC Stadion Vrchlabí – Stadion se vypraví na led Sokolova
Preview k zápasu

Stadion se vypraví na led Sokolova

24.11.2016
Alan Šrámek

Týden utekl jako voda a na hráče Vrchlabí čeká další utkání v rámci druhé ligy. Stadion se představí na ledě vzdáleného Sokolova, který momentálně uzavírá druholigovou tabulku. Utkání začíná v netradičním čase a to v 17:30.

HC Stadion Vrchlabí - Nepříliš přesvědčivé výkony budou chtít hráči Vrchlabí napravit vítězstvím.

Po několika druholigových dohrávkách se Vrchlabí propadlo tabulkou na třetí místo, kde ho drží s pěknými osmadvaceti body. Před Vrchlabí se posunuly Klatovy a tabulku momentálně vede pražská Kobra. Vrchlabí po dvou nepovedených utkáních nastupovalo na ledě ve Slaném, kde se postavilo Řisutům. Utkání bohaté na brankové příležitosti dokázali hráči z Krkonoš otočit a připsat si vítězství 5:4. Lehké uspokojení z výsledku vedlo k nečekané porážce Stadionu v šestnáctém kole na domácí půdě, kam zavítal Klášterec. Vrchlabí celé utkání dohánělo svého soupeře, který v padesáté minutě vedl již 3:1. Stadion snížil zásluhou Bláhy, ale to bylo vše, na co se hokejisté Stadionu zmohli. Vrchlabí by mělo bodovat, jelikož se na něj tlačí zespodu Jablonec, Řisuty a také právě Klášterec.

HC Baník Sokolov - Baník potřebuje bodovat a pokusí se navázat na vítězství s Bílinou.

Baníku se letos příliš nedaří. Sokolov je v současné situaci poslední s šestnácti body. Tři body ztrácí na Trutnov a Bílinu. Výkony Sokolova se ovšem lehce zlepšují a Baník jistě nedá svou kůži zadarmo. Sokolov si v patnáctém kole připsal jeden bod za domácí porážku po nájezdech s Bílinou. O kolo později přišla poměrně snadná porážka na ledě Děčína, který zvítězil 4:0. Město z Karlovarska si s Bílinou zkusilo během šesti dní druhé utkání. Jednalo se o předehrávku třiadvacátého kola, kde byli úspěšnější právě hráči Baníku, když se jim podařilo zvítězit 3:2. Baník tak bude chtít své vítězství potvrdit na domácím ledě právě proti vrchlabskému celku.

Základní informace

Rok založení klubu: 1945

Klubové barvy: žlutá, černá
Webové stránky: http://www.hcsokolov.cz/

Vedení klubu

Prezident: Ing. Rudolf Francisko
Předseda: Václav Dobřemysl
Manažer: Jaromír Carvan
Sekretář: Karel Makovec
Ekonom: Lada Veinholdová

Realizační tým

Hlavní trenér: Rostislav Kurfürst
Asistent: Miroslav Diblík
Vedoucí mužstva Karel Makovec
Kustod Pavel Bureš

Poslední vzájemné utkání

Na poslední měření sil nevzpomínají hráči Sokolova příliš v dobrém. Na ledě ve Vrchlabí v letošní sezóně v rámci osmého kola utrpěli velký debakl.

Sobota 15. října 2016, 8. kolo: HC Stadion Vrchlabí - HC Baník Sokolov 9:1 (3:1, 1:0, 5:0)



Utkání sedmnáctého kola se odehraje na zimním stadionu v Sokolově 26. 11. 2016 v 17:30.