HC Stadion Vrchlabí – Ve Vrchlabí se odehraje další derby
Preview k zápasu

Ve Vrchlabí se odehraje další derby

10.11.2016
Raina Tomanová

Druhý vzájemný zápas uvidí diváci mezi Vrchlabí a Trutnovem. Ten první, který se odehrál na trutnovském ledě, vyhráli hosté až v prodloužení poměrem 3:2. Poradí si před domácími fanoušky i tentokrát?

Trutnovští Draci jsou aktuálně na sedmém místě v tabulce. Během 13 utkání ulovili celkem 15 bodů. Zvítězit za tři body se jim podařilo pouze proti Děčínu, a to v obou vzájemných zápasech, a Řisutům. Další body Trutnov získal za výhry v prodloužení, a to v zápase v Klášterci nad Ohří a na domácím ledě proti Kobře Praha. V prodloužení Draci také prohráli, nepovedl se jim již zmiňovaný zápas s Vrchlabím a také nestačili na Vlky z Jablonce nad Nisou. Ve třetím ani 12. kole nestačili na Baník Sokolov, kdy shodně zápasy skončily výsledkem 2:5. Trutnov má rozhodně o co hrát a do Vrchlabí si přijede urvat tři body.

Vrchlabí se po prohraném utkání v Jablonci propadlo na 3. místo s uhranými 24 body. Prvních šest kol letošní sezony se HC Stadion dařilo, kromě jediného utkání na Kobře Praha dokázalo bodovat. Od sedmého kola se úspěchy střídají s neúspěchy. Žádné body nezískalo Vrchlabí v zápase proti Klášterci, na domácím ledě proti Sokolovu ale dokázali vrchlabští vstřelit devět branek a zvítězit. Série tři venkovních utkání také nedopadla podle představ – v Děčíně HC Stadion prohrál v prodloužení, poté zvítězil v Bílině a z Klatovy si odvezl prohru 3:5. Na svém ledě Vrchlabí odčinilo prohru z Prahy, když dokázalo porazit Kobru v gólově bohatém utkání 7:5.

Fanouškovský autobus na zápas proti HC Bak Trutnov v sobotu 12.11.2016 bude vypraven ze směru Hostinné a zpět.

Vrchlabí Podhůří 16:20
Kunčice 16:25
Klášterská Lhota 16:30
Hostinné AN 16:40
Prosečné 16:50
Lánov 17:00
Vrchlabí ZS 17:10

Je zapotřebí, aby zájemci o cestu busem při zpáteční cestě byli na zastávce u silnice - Rozcestí k nemocnici do 30 minut po skončení zápasu.

Pro vrchlabské fanoušky budou otevřeny dvě pokladny u hlavního vchodu na ZS a to již od 16:00 hod. Pro hosty z Trutnova jsme vyčlenili vlastní vchod s pokladnou, a to z boční strany zimního stadionu - ul. Hálkova, vše bude důkladně označeno. Otevřeno budeme mít od 16:15 hod. Prosíme všechny fanoušky, aby přišli na utkání o něco dříve, protože u vstupu budou vždy probíhat osobní prohlídky. Je to z toho důvodu, že se jedná o historicky vyhrocený zápas. Posílena bude také pořadatelská služba přímo uvnitř zimního stadionu. Stejně tak vnímají toto utkání jako rizikové i státní orgány a také z jejich strany budou provedena organizační opatření ke klidnému průběhu zápasu. Děkujeme za pochopení.

Partnerem večera je Rádio Černá hora, které bude mít před vchodem na ZS svoje hostesky. Ty budou malovat vrchlabským fanouškům na tváře modrobílé vlajky a zároveň si pro vás připravily o 1. přestávce soutěž na ledě v hodu s barelem naplněným vodou. Ceny do soutěže věnovalo Rádio Černá hora.