HC Stadion Vrchlabí – V sobotu přivítáme Jindřichův Hradec
Preview k zápasu

V sobotu přivítáme Jindřichův Hradec

05.02.2016
Raina Tomanová

Po vynechané čtvrteční dohrávce 30. kola v sobotu na vrchlabský led přijede Vajgar Jindřichův Hradec, aby zde zkusil obrat HC Stadion o nějaké body.

Hosté z Jindřichova Hradce jsou na posledním místě v tabulce, na kontě mají pouhých devět bodů. Vítězné utkání bylo pro Vajgar hned 4. kolo, kdy na domácím ledě porazil Lední Medvědy z Pelhřimova poměrem 3:2. Další bod získal Hradec proti Havlíčkovu Brodu, kdy prohrál v prodloužení. Za stejnou prohru proti Žďáru nad Sázavou přidal bodík v 16. kole. Tříbodové vítězství zažil Hradec opět před domácími diváky ve 23. kole proti Buldokům z Řisut, kdy vyhrál 7:5. Poslední bod, který Vajgar dokázal získat, byl na domácím ledě po prohře 4:5 na samostatné nájezdy proti Klatovům. Ostatní zápasy dopadly pro Jindřichův Hradec neúspěchem a má poslední tři kola na to, aby ještě nějaké body získal.

Vrchlabským se v posledních kolech bodově vůbec nedařilo a spadlo tak na 7. příčku v tabulce. S 55 body má ale stále šanci dostat se mezi nejlepší čtyřku. 30. kolo, které mělo být dohráno ve středu, bylo ale zrušeno a Vrchlabí má před sebou vidinu už jen devíti bodů, které může získat. První krok může udělat v sobotu, Jindřichův Hradec by pro domácí měl být snadný soupeř. Po čtyřech prohraných utkání má HC Stadion na body spadeno. Navíc po dvou utkání se představí před domácími fanoušky, které nechce zklamat. V Písku, Klášterci ani v Kolíně nestačili vrchlabští hráči na soupeře, v zápase proti Jablonci nad Nisou získali pouhý bod za prohru v prodloužení. Podaří se jim ještě nastartovat poslední vítěznou sérii?

Jeden z posledních zápasů základní části se odehraje v sobotu od 17. hodin na vrchlabském stadionu. Dorazte v hojném počtu a podpořte HC Stadion v důležitém zápase!