HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítají Lední medvědi z Pelhřimova
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítají Lední medvědi z Pelhřimova

02.02.2016
Raina Tomanová

Odložené 30. kolo je na programu netradičně ve čtvrtek na vrchlabském zimním stadionu. Domácí vystoupí proti pelhřimovských Medvědům, proti kterým v prvním vzájemné duelu dokázali zvítězit 8:4.

Do konce základní části chybí již pouze 4 kola. Lední medvědi jsou aktuálně za vrchlabským týmem na 8. pozici s 50 body. Pelhřimov v posledním odehraném zápase tříbodově skóroval proti Žďáru nad Sázavou. Celkově od začátku nového roku se jim podařilo zvítězit třikrát, prohru poznali pouze v utkání proti Nymburku, na který před domácími diváky nestačili a prohráli 1:4. Nejvyšší výhru si Medvědi připsali proti Jindřichovu Hradci, kterému nasázeli celkem 10 branek a také proti Buldokům z Řisut, nad kterými vyhráli 9:6. Hned v prvním kole nové sezony poznali vysokou prohru – na ledě Klášterce nad Ohří dostal Pelhřimov nášup 11 gólu. V posledních týdnech se jim ale daří a o další body budou ve Vrchlabí tvrdě bojovat.

Vrchlabský tým padá tabulkou stále níž. Poslední čtyři kola jim vyšla bodově téměř naprázdno a ze 4. pozice je rázem až 7. místo v tabulce s 55 body. Série proher započala v polovině ledna na ledě Kolína, odkud si HC Stadion odvezl prohru 5:3. Po samostatným nájezdech prohrálo Vrchlabí před domácími diváky proti Jablonci nad Nisou. Dalšími zajížďkami vrchlabského týmu byl Klášterec nad Ohří a Písek. V obou zápasech dokázali vstřelit pouze tři branky, které ale na soupeře nestačily. Poslední body bral HC Stadion v domácím utkání proti Kobře Praha, kterou porazil 5:3. Přeruší na svém ledě Vrchlabí svou nevydařenou sérii a polepší si v tabulce?

Zápas se odehraje ve čtvrtek od 18:00 na zimním stadion ve Vrchlabí. Tentokrát bude vaše podpora velmi důležitá, přijďte podpořit svůj tým v co největším počtu!

Související články