HC Stadion Vrchlabí – Další utkání odehraje HC Stadion doma
Preview k zápasu

Další utkání odehraje HC Stadion doma

01.12.2015
Raina Tomanová

Máme za sebou již polovinu zápasů základní části a nyní se odehrávají odvetné zápasy. Jedním z nich bude i středeční utkání mezi Vrchlabím a Bílinou. Bílinští Draci v prvním zápase vyhráli 7:4 a HC Stadion jim tedy má co vracet.

Draci z Bíliny jsou aktuálně na čtrnáctém místě v tabulce, na kontě mají 17 bodů. Poměr výher a proher je 5:11, dva body získali Draci za prohru v prodloužení. V posledním odehraném kole se jim ale povedl mistrovský kousek, na domácím ledě dokázali porazit Kobru Praha poměrem 6:4. Od nymburských hráčů si vysloužili dokonce 11 branek. To byl také největší brankový příděl, který Bílina dostala. Na kontě mají kromě výhry na Kobrou Praha také vítězství nad Vrchlabím, Baníkem Sokolov, Jindřichovým Hradcem a Havlíčkovým Brodem. V ostatním zápasech se Drakům bohužel nedařilo, což má za následek aktuální umístění.

Vrchlabští jsou o deset míst v tabulce výše než jejich středeční soupeř. Bodově je rozdíl ještě větší, HC Stadion si vybojoval již 40 bodů. Na kontě má pouze pět porážek, z toho dvě na domácím ledě. Jednou z nich byl zápas s Bílinou, hned v prvním kole na Draky nestačil a odjížděl s prohrou 4:7. Bílině má tedy co vracet. V posledním odehraném zápase Vrchlabí zajíždělo na led odvěkého rivala z Trutnova, v derby hosté zvítězili poměrem 1:3 a zaslouženě si odvezli tři body. O týden dříve vrchlabští hráči zajížděli do Klatov, kde uhráli pouze bod, když prohráli v prodloužení. Této prohře ale předcházela série pěti výher. HC Stadion tedy může navázat na výhru v Trutnově.

Zápas se odehraje středeční večer od 18 hodin na vrchlabském stadionu. Pojďte opět podpořit vrchlabské hráče, společně jde všechno líp!