HC Stadion Vrchlabí – Ve sváteční úterý přivítáme Havlíčkův Brod
Preview k zápasu

Ve sváteční úterý přivítáme Havlíčkův Brod

15.11.2015
Raina Tomanová

16. kolo se odehraje ve Vrchlabí, které na svém ledě hostí tým z Havlíčkova Brodu. Tito dva soupeři se v letošní sezoně utkají poprvé.

Havlíčkův Brod je na osmém místě v tabulce a na kontě má 23 bodů. Začátek sezony byl pro Bruslaře ve znamení prohra-výhra, ale ve čtvrtém kole před domácími diváky zvítězili poměrem 6:3 nad Kláštercem nad Ohří a vítězství si poté užili ještě čtyřikrát za sebou. Poté ale následovaly tři nevydařené zápasy s Klatovy, Trutnovem a Bílinou, od které dostal Brod sedm branek. V Děčíně dokázal Havlíčkův Brod zvítězit až na samostatné nájezdy. V posledním odehraném sobotním kole porazil na domácím ledě Kobru Praha poměrem 6:3 a získal tři body. Podaří se jim na výhru navázat nebo pojedou domů s prázdnou?

Vrchlabí je na tom oproti soupeři o čtyři příčky lépe. S 33 body se drží mezi nejlepší čtyřkou a úterním zápasem může navázat na sérii výher. Ta začala na konci října v zápase proti Klášterci, kdy HC Stadion zvítězil 6:3. Následovala výhra v Pelhřimově, na domácím ledě proti Písku a poslední odehrané kolo vyhrálo Vrchlabí na ledě Jindřichova Hradce 5:2. Z posledních 11 odehraným zápasů má Vrchlabí úžasnou vítěznou bilanci 9:2. Přidá HC Stadion další body do tabulky ve sváteční den před domácími fanoušky?

Zápas se odehraje na vrchlabském stadion od 17 hodin. Přijďte si užít volné pozdní odpoledne na zimní stadion a podpořit tak vrchlabské hokejisty!