HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zavítá do Jindřichova Hradce
Preview k zápasu

Vrchlabí zavítá do Jindřichova Hradce

12.11.2015
Raina Tomanová

K dalšímu utkání zajíždí HC Stadion do dalekého Jindřichova Hradce. Hradec je v tabulce na posledním místě s pouhými čtyřmi body, pro vrchlabské hráče by to měl být jednoduchý zápas.

Vrchlabí v posledních třech zápasech bodovalo, ačkoliv proti Písku ve 14. kole to byla výhra až na samostatné nájezdy. V nich byli domácí úspěšnější a zvítězili 4:3. Předchozí zápas, který se odehrál na pelhřimovském ledě, HC Stadion jasně ovládl a nastřílel domácím osm branek. Také hostující Klášterec na vrchlabském stadionu dostal svůj příděl – domácí vyhráli 6:3. Poslední porážka potkala Vrchlabí ve sváteční den 28. října, kdy zajížděli na led Jablonce nad Nisou. Vlci si svoje hřiště ubránili a zvítězili 4:2. HC Stadion je nyní v plné síle a určitě si do Jindřichova Hradce jede pro další tři body. Aktuálně se drží na krásném 4. místě s 30 body.

Jindřichův Hradec, jak jsem psala výše, okupuje v tabulce smutné poslední místo. Na kontě má pouze jedinou výhru za plné tři body, které získal ve 4. kole před domácími diváky proti Medvědům z Pelhřimova, kdy Vajgar zvítězil těsným poměrem 3:2. Další bod přidal za prohru v prodloužení v sedmém kole proti Havlíčkovu Brodu. Ostatní zápasy byly pro Hradec ve znamení prohry. Nejvyšší gólový příděl dostal Vajgar od Tábora, který zvítězil 11:4 a jedenáct branek Hradci nadělil také Písek. V sobotu mají možnost získat podruhé plný počet bodů.

Zápas se odehraje na ledě v Jindřichově Hradci od 18 hodin.