HC Stadion Vrchlabí – Listopad=Movember – připojte se také!
Fanoušci

Listopad=Movember – připojte se také!

03.11.2015
Raina Tomanová

Podzimní měsíc je již několik let měsícem knírků na všechny možné způsoby. Movember se usadil také na vrchlabském stadionu, nejen na ledě, ale i ve fanclubu.

Pro ty, kteří tuto akci neznají – Movember je charitativní akce, která se koná každý rok v listopadu. Název vznikl ze dvou anglických slov, knírek (moustache) a listopad (November). Na začátku měsíce se muži oholí a do konce listopadu si nechávají narůst knír. Nadace Movember má za cíl zvýšit povědomí o rakovině prostaty, která se u mužů vyskytuje čím dál častěji. Součástí je také vybírání finančního příspěvku.

Této akce se zúčastní také fanclub našeho hokejového týmu. Nejen, že na domácích zápasech můžete sledovat měnící se tváře mužských fanoušků, budete mít možnost vhodit finanční příspěvek do lahve, která bude připravena v klubovně na baru. Připojte se na do skupiny Fanclub HC Vrchlabí, stačí kliknout na tento odkaz. Nezapomeňte vše celý měsíc dokumentovat, pochlubit se můžete na stránce fanclubu HC Stadion Vrchlabí. Pochopitelně se zapojí také hráči HC Stadionu, budeme doufat, že se o svoje stylové knírky podělí.

Inspiraci můžete čerpat třeba od Vaška Mašindy.