HC Stadion Vrchlabí – Starší a mladší dorost absolvoval víkendové soustředění
Junioři

Starší a mladší dorost absolvoval víkendové soustředění

30.08.2015
Jana Poskerová

Poslední prázdninový víkend byl ve znamení hokejového soustředění pro týmy mladšího a staršího dorostu. Vrchlabští hráči se vydali za svými spoluhráči do Trutnova.

Kluci si během těchto tří dnů zamakali opět trošku na fyzičce, neboť si užili dostatek suché přípravy, čekaly na ně tréninky na ledě a samozřejmě také nějaká teorie do hlavy - videa.

Mladší dorost si navíc zahrál v sobotu zápas se Slovinci, kteří byli na soustředění ve Vrchlabí, kam kluky z Trutnova ochotně dovezl BUS z autodopravy Adámek. Bohužel tento zápas naši nevyhráli, ale i tak je můžeme pochválit, protože hrát proti namíchané skupině ze Slovinska, ve které se ocitli i junioři, nebylo nic lehkého. Stav utkání skončil 5:8. Bohužel se v tomto utkání zranil klíčový obránce Bory, který si teď bude muset od hokeje měsíc odpočinout a nenastoupí tak na některá mistrovská utkání (sezóna začíná již 6.9.). Ale i tak statečně zůstal mezi klukama na soustředění až do neděle a vychutnával si atmosféru party, i když bez tréninků.

Velké poděkování patří rodičům, kteří zajistili pro zápas zázemí, napekli různé koláče, buchty a přímo na zápase ve Vrchlabí zásobili hráče pizzou. Kluci si opravdu pochutnávali. Kluci teď jen doufají, že to maminkám vydrží celou sezónu jak na domácí, tak venkovní zápasy.

Trenéři a vedoucí mužstva také děkují klukům za účast na soustředění a zodpovědný přístup k tréninkům, jednak se zde opět o něco více ucelila celá parta a jednak vynaložené úsilí na ledě i na suchu se bude hodit při zápasech.

(Zpracováno z podkladů vedoucích mužstev HC Krkonoše)