HC Stadion Vrchlabí – Ve Vrchlabí proběhlo soustředění 5. - 8. tříd
Žáci

Ve Vrchlabí proběhlo soustředění 5. - 8. tříd

23.08.2015
Raina Tomanová

Předposlední prázdninový týden byl ve znamení soustředění. Páté až osmé třídy zažily tvrdý trénink na suchu i na ledě, několik přátelských utkání ale také pohodu u táboráku.

Od pondělí 17. 8. do pátku 21. 8. proběhlo v Sokolovně v Horní Branné soustředění hokejistů 5.-8.tříd HC Krkonoše. Účastníci zažili týden celkem tvrdého tréninku a to nejen na ledě, ale také na suchu,a tak pevně věříme, že tuto dřinu pak zúročí při svých mistrovských zápasech. Úleva nepřišla ni při přejezdech z ubytovny na zimní stadion a zpět, protože si to všichni museli poctivě odšlapat na kolech. Pouze nejmladší hráči 5.tříd měli k dispozici dodávky. Náplň programu během dne byla rozdělena na 2x suchý trénink a 2x trénink na ledě. K tomu se doplňovaly různé soutěže a míčové hry. Většina hráčů byla pak na konci dne ráda, že si můžou zalézt do postele a načerpat síly na další tréninkový den. Kategorie 6. a 8. třídy si zahrála také během soustředění přátelské zápasy s Mladou Boleslaví a Kladnem, ne vždy to však skončilo vítězstvím.

Poslední večer se pak společně opekály buřtíky u táboráku a zhodnotil se průběh celého soustředění. Kluci a holky vyplnili také dotazníky, ve kterých anonymně vyjádřili své pocity a všichni věříe, že snad poctivě odpověděli na otázky. Velká většina byla spokojena jak s ubytováním, tak se stravou i jízdou na kolech. A to byla pro trenéry a vedoucí mužstev, kteří se na celém soustředění podíleli, největší odměna. Nejzajímavější odpovědi uvádíme ve fotogalerii.

Děkujeme všem klukům a holkám za účast, rodičům za podporu a trenérům, vedoucím mužstev a vedení za zorganizování a bezproblémový chod tohoto soustředění.

Celou fotogalerii najdete na našem facebookovém profilu.

Zprácováno z klubových podkladů.