HC Stadion Vrchlabí – Osmičce letošní sezóna nevyšla
Žáci

Osmičce letošní sezóna nevyšla

31.03.2015
Jana Poskerová

Smolnou sezónu, ve které se vůbec nedařilo, za sebou má tým HC Krkonoše 8.třída. Teď už je jen důležité, aby kluci na neúspěch zapomněli a vrhli se do nové sezóny plní elánu a síly.

Letošní sezona se 8.třídě vůbec nepovedla. Tým bojoval nejen s nedostatečným počtem hráčů na jednotlivé zápasy, ale hlavně s fyzičkou a dravostí našich kluků. Jakoby jim oproti loňské sezoně chybělo hokejové srdíčko. Samozřejmě, že výsledky ovlivnily odchody našich nejlepších hráčů do extraligových klubů, ale na to se sezóna nedá příliš svádět. I tak se mohlo nastřílet více gólů do soupeřových branek, pokud by se bojovalo. Přesto patří celému týmu poděkování, že všichni vydrželi až do konce a že to nikdo nevzdal, i když výsledky byly špatné. Společně strávené chvíle si tým užíval alespoň jako parta a i toto je v kolektivním sportu důležité.

Přejeme klukům, aby přes léto nabrali více fyzičky, aby si to trochu v hlavě srovnali, zda to s hokejem myslí opravdu vážně a aby nám své zkušenosti, které by měli získávat z tréninků , předvedli v nové sezoně, kdy už budou hrát za mladší dorost.

Kluci zároveň moc děkují za vše, co pro hokej udělal,svému trenérovi Tomášovi Lagutinovi, pro kterého byla tato sezona bohužel již poslední. My přesto však věříme, že až se "nabije energií", že se nám k hokeji ještě vrátí.