HC Stadion Vrchlabí – Ve sváteční den nastoupí Vrchlabí proti Plamenům ze Žďáru
Preview k zápasu

Ve sváteční den nastoupí Vrchlabí proti Plamenům ze Žďáru

26.10.2014
Raina Tomanová

Úterní sváteční den si můžete zpestřit večerním hokejem. Do Vrchlabí zavítají Plameny ze Žďáru nad Sázavou k již 9. kolu II. hokejové ligy. Hosté budou mít před sebou nelehký úkol, ačkoliv v posledním odehraném kole Vrchlabí padlo v samostatných nájezdech, první zápasy zvládlo na výbornou a o body nebude chtít přijít ani před domácími diváky.

Tým ze Žďáru hned od prvního kola střídavě vítězí a prohrává. V posledním odehraném kole vyhrály Plameny 5:4 na nájezdy, před tím se jim podařilo zvítězit nad týmy z Trutnova, Jindřichova Hradce a Moravských Budějovic. Naopak nejvyšší gólovou nadílku dostal Žďár od Sokolova ve třetím kole, kdy prohrál na jeho ledě 0:5. Také proti Kolínu a Kobře se Plamenům nedařilo, stejně tak nezískaly bod ani proti Jablonci nad Nisou, kde prohrály těsně 2:3. Podaří se jim i tentokrát vyhrát, nebo to dopadne podle dosavadních výsledků? Žďár nad Sázavou je aktuálně na desátém místě v tabulce a na kontě má 11 bodů.

HC Stadion Vrchlabí je na tom v tabulce o 4 body lépe, nyní je na šestém místě. Po dvoutýdenní pauze se v sobotu Vrchlabí snažilo uhrát body proti celku z Bíliny, kam vrchlabský tým zajížděl. Ačkoliv držel s Bílinou krok, nakonec se vrchlabští hráči museli spokojit pouze s bodem po prohře v samostatných nájezdech. Pro HC Stadion to byl již čtvrtý zápas, který neskončil po základní hrací době. V sedmi utkáních však dokázalo Vrchlabí uhrát pět vítězství, což jim zajišťuje lepší výchozí pozici pro sváteční domácí zápas. Přijďte proto svoje kluky podpořit v co největším počtu!

Utkání začíná na vrchlabském stadionu v 18 hodin. Během zápasu si můžete zakoupit hráčské dresy z loňské sezony 2013/2014, k dostání budou v modré i bílé variantě. Hrané dresy jsou k dostání za cenu 299 Kč. Udělejte radost sobě nebo známým a podpořte HC Stadion na domácím ledě v hráčském dresu!

Foto: Petr Kraus