HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion zajíždí k Ledním medvědům do Pelhřimova
Preview k zápasu

HC Stadion zajíždí k Ledním medvědům do Pelhřimova

10.10.2014
Raina Tomanová

Před sebou máme již šesté kolo II. hokejové ligy západní skupiny. V něm se utká HC Stadion Vrchlabí proti týmu z Pelhřimova. Podaří se krkonošskému celku opět vyhrát až po základní hrací době nebo získá všechny tři body? V přípravě se Vrchlabí s Ledními medvědy nesetkalo, čeká nás tak „seznamovací“ utkání.

Lední Medvědi z Pelhřimova mají za sebou nepříliš úspěšnou přípravnou část, ve které z osmi utkání získali pouze tři vítězství, z toho jedno až na samostatné nájezdy. Hned v prvním ostrém zápase podlehli na ledě Řisut 5:7. Také další utkání bylo pro pelhřimovské smolné, pražské Kobře dokázali vstřelit pouze jednu branku, zatímco soupeř dvě. Až ve třetím kolem se Medvědům dařilo a z Děčína si odváželi vysokou výhru 6:0. Následovala však další prohra na domácím ledě proti Nymburku. V posledním odehraném zápase se jim povedlo vítězství v samostatných nájezdech 3:2. V tabulce je Pelhřimov na 11. místě s pěti body.

HC Stadion Vrchlabí je na tom oproti Ledním medvědům o poznání lépe. Z pěti zápasů má na kontě pouze jednu prohru v prodloužení na ledě Jablonce nad Nisou. Za čtyřmi vítězstvími byla však dlouhá cesta – dva zápasy se museli prodlužovat a HC Stadion získal bod navíc až v samostatných nájezdech. To byla utkání proti Jindřichovu Hradci a poslední zápas na ledě Nymburka. Naopak se vrchlabskému týmu dařilo proti Trutnovu, který porazil po výtečném konci třetí třetiny 3:1. Další, pro mnohé překvapivé vítězství, připravil HC Stadion pro domácí diváky proti Kobře, když hosty porazil poměrem 6:3, kdy rozhodla také třetí třetina a poslední minuty zápasu. V tabulce je nyní Vrchlabí na krásném třetím místě s 11 body. Polepší si skóre na úkor Ledních medvědů?

Zápas se odehraje v sobotu od 18 hodin na pelhřimovském stadionu.