HC Stadion Vrchlabí – Soustředění HC Krkonoše
A Team

Soustředění HC Krkonoše

25.08.2014
Jana Poskerová

HC Stadion Vrchlabí vyslal již potřetí své svěřence z HC Krkonoše na tradiční letní soustředění. Jedná se vlastně o intenzivní trénink, kde jde jak o fyzičku, tak o stmelení kolektivu. Také letos se přidali hráči ze Dvora a z Trutnova a jelo se ve dvou turnusech.

Jako první se do Herlikovic přesunuli hráči 5. - 8. třídy. Starší ročníky používaly pro dopravu své vlastní síly a jízdní kola, mladší hlavně z bezpečnostních důvodů byli voženi.

Na kluky čekal trénink jak na ledě, tak na suchu. Trenéři si oblíbili zejména druhý sloup na přilehlé sjezdovce, který nyní většina jejich svěřenců upřímně nenávidí. Jako každý rok, tak i letos, nesměl chybět adrenalin, pro který si kluci zajeli do Špindlerova Mlýna, kde se většina z nich na přehradě odhodlala k přemostění. Večer nechyběl ani táborák s opékáním buřtů a pro všechny stezka odvahy. Bohužel fotky strašidel se nepodařilo zajistit.

Věříme, že fyzičku, na které kluci na tomto soustředění značně pracovali, využijí hned v úvodních utkáních, od začátku září se pro ně již rozjíždí nová šňůra zápasů.

Zpracováné z podkladů Věry Matlochové