HC Stadion Vrchlabí – Medaile jsou ve Vrchlabí
A Team

Medaile jsou ve Vrchlabí

23.03.2014
Jana Poskerová

Náročnou neděli 23.3.2014 připravili organizátoři turnaje v Benátkách nad Jizerou - Memoriál Tomáše Hraběte za účasti hráčů ročníku 2006, 2007 a mladších. Na turnaj se sjelo pět týmů: HC Benátky nad Jizerou, BK Mladá Boleslav, HC Krkonoše, HC Podblanicko Benešov a Královští lvi Hradec Králové.

Hrály se současně dva zápasy a to starší a mladší, v případě vrchlabské přípravky to byl ročník 2006 a 2007 + mladší. Jako první se Krkonošům postavil tým z Benešova a na obou stranách hřiště byli soupeři úspěšní. Stejně tak je bohužel překonaly týmy z Mladé Boleslavi, kde se zejména u nejmladších projevil rozdíl ve hře. Ale nikdo se nermoutil.

Po obědě čekaly na Krkonoše týmy Benátek a Hradce Králové. Nejmenší kluci zabojovali a povedlo se jim soupeři z Benátek vstřelit dvě branky. (Obdržené zmiňovat nebudeme:-)) Nutno podotknout, že pro některé hráče to byla premiérová účast, navíc se jedná o nováčky, kteří během letošní sezóny, lépe řečeno od listopadu, průběžně přicházeli ze školy bruslení. Na Lvy z Hradce krkonošská drobotina sice hokejově také nestačila, ale kluci se rvali až do konce a z turnaje, kterým ukončili svou první sezonu, si přivezli spoustu zkušeností.

Na druhé straně hřiště oslavili svou výhru nad Benátkami starší kluci, a pak velmi hladce porazili Královehradeckého lva. Díky dvěma výhrám si tak zkušenější kluci z přípravky přivezli domů bronzové medaile.