HC Stadion Vrchlabí – Postup do čtvrtfinále na dosah! Vrchlabí bude bojovat o poslední potřebnou výhru
A Team

Postup do čtvrtfinále na dosah! Vrchlabí bude bojovat o poslední potřebnou výhru

02.03.2014
Tomáš Pavlík

Horalové jsou před domácím publikem v play-off zatím stoprocentní, když i ve druhém utkání v Elektromont aréně porazili Řisuty 5:2. Stadionu tak chybí k postupu do další fáze vyřazovacích bojů jediné vítězství, o nějž se pokusí zítra ve Slaném.

Modro-bílí se ujali opět vedení v sérii po sobotní výhře nad buldoky 5:2. O svém vítězství rozhodli na přelomu první a druhé třetiny, když v přestávkou půleném intervalu vstřelili čtyři branky.

Bylo to těžké utkání, ale jsem rád, že jsme si už od začátku drželi to, co jsme měli a v podstatě jsme Řisuty do nějakých větších akcí nepustili," okomentoval důležitou výhru Vrchlabí Tomáš Bláha, jenž pomohl k porážce Řisut dvěma góly.

Vrchlabští se tak vydávají do Slaného ukončit tuto sérii a postoupit do čtvrtfinále play-off druhé ligy. "Záleží, jestli se vydá dost fanoušků nás podpořit," směje se útočník s číslem 91 na zádech.

Vzápětí už ale zvážní a konstatuje: "My bychom to každopádně chtěli ukončit." To si samozřejmě přejí i všichni vrchlabští fanoušci. "Rozhodně přijeďte v co největším počtu. My uděláme maximum proto, abychom vás potěšili," doplnil.

Čtvrté osmifinálové utkání mezi Vrchlabím a Řisuty se hraje zítra na stadionu ve Slaném od 18 hodin!