HC Stadion Vrchlabí – Bleskovka s Láďou Pulcem
Rozhovory

Bleskovka s Láďou Pulcem

21.11.2013
Jana Poskerová

V zápase proti Medvědům z Děčína si mohl připsat dva body, první branku ale rozhodčí vyhodnotil jako neplatnou. I přesto to byl Ladislav Pulec, kdo ve středečním zápase otevřel skóre.

Jak jste na zápas v Děčíně připravovali?
Zápas v Děčíne jsme chtěli už od začátku vyhrát. S tím jsme tam také jeli. Děčín je sice tabulkově pod námi, ale domácí zápasy mu poměrně vycházeli, tak jsme věděli, že to nebude vůbec jednoduché. Naštěstí jsme přestáli první desetiminutovku, která je pro nás po cestě špatná a pak už jsme vítězství nepustili. Na konci zápasu to sice bylo těžké. Opět jsme začali dělat zbytečné chyby a tím jsme se dostali do náskoku pouze jedné branky. Ještě, že jsme včera měli v bráně pozorného Otu, který si s tím poradil.

A co ostatní odehrané zápasy?
Spokojenost s výsledky je tak nějak napůl. Vím, že máme tým, který by měl dosáhnout lepších výsledků. Na druhou stranu spolu hrajeme všichni chvíli, takže to mohlo být i horší. Doufám, že se začne zase vyhrávat. Prohrávat nebaví nikoho :). Budeme se snažit dosáhnout lepších výsledků a zároveň i umístění.

A co sobotní soupeř z Prahy?
V sobotu k nám zavítá letos dobře hrající Kobra Praha. Zápas bude určitě plný osobních soubojů a hlavně střeleckých šancí, což diváci rádi přivítají. Proto potřebujme diváckou podporu co nejvíce, aby štěstí stálo na naší straně, a my toho těžkého soupeře porazili. Proto Vás všechny zvu na sobotní zápas proti Kobře Praha. Přijďte nás podpořit k lepším výkonům.