HC Stadion Vrchlabí – Ze severu přijede Baník Sokolov
Preview k zápasu

Ze severu přijede Baník Sokolov

08.11.2013
Jana Poskerová

Jen letmý pohled na tabulku říká, že v sobotu 9.11.2013 nečeká hokejisty lehký zápas. HC Stadion Vrchlabí přivítá na svém ledě hosty z HC Baník Sokolov. Sobotní soupeř je v současné době na druhém místě tabulky s 28 body, je na tom stejně jako první Kolín, který má ovšem lepší skóre.

Baník Sokolov má za sebou nyní pět zápasů, kdy neztratil ani bod. V posledním zápasu se Sokolov potkal s týmem z Milevska a zvítězil 3:1. Výherní recept nenašel Baník pouze na Řisuty, Žďár a Kobru Praha, o výsledku s Táborem rozhodovaly až samostatné nájezdy, kde byli přesnější kohouti.

Soupiska HC Baník Sokolov z posledního zápasu:
Habal, Hruška P.- Rohan M., Schusser, Tomeček J., Ruprecht, Novák, Šik (Gombár) - Rohan T., Kverka, Vaněk, Koblasa, Dobřemysl "C", Boušek "A", Sýkora, Hudák, Švec, Říha, Račanský, Kašpar "A" (Chaljavin)
Trenéři: Antonik Mikuláš, Michna Jan

Vrchlabská obrana by si měla dle kanadského bodování pohlídat zejména Švece, Bouška a Dobřemysla.

Domácí tým se po středečním neúspěšném utkání v Jablonci drží na 10. místě se 17 body, ale stejný počet bodů má i jedenáctý Klášterec. Vrchlabští si zatím připsali stejný počet výher i proher, tedy 6:6, na Jindřichovým Hradcem zvítězili až po samostatných nájezdech.

Soupiska HC Stadion Vrchlabí z posledního zápasu:
Pavelka, Jeschke – Pulec, Vondráček, Hamerský, Poskočil, Klement, Kolář, Hlaváč, Lenoch – Fořt, Filip M., Gengel, Šťastný, Moučka, Jirků, Svoboda, Bláha, Březina, Marek, Filip D., Jakubec
Trenéři: Mgr.Pavel Biegl, Ivan Houda

Co k sobotnímu utkání říká kapitán domácího týmu Jiří Jakubec: „Člověk nemusí být trenér reprezentace, aby pochopil, že k nám zítra přijede jeden z favoritů soutěže a mančaft s nejlepší obranou v soutěži. My se teď musíme oklepat z výprasku v Jablonci a jako jeden tým se postavit sokolovskému Baníku. Navíc je to rodné hnízdo Ivana Houdy, tak doufám, že vypíše nějakou speciální prémii.“

Přijďte podpořit domácí tým, proti Sokolovu budou chlapi potřebovat každý hlas. A nezapomeňte na házení pukem, partnery sobotní soutěže jsou ATL Elektro a JS Mobil Vrchlabí, hlavní cenou je mobilní telefon a DVD přehrávač, další úspěšní vrhači dostávají dres a permici na hokej.