HC Stadion Vrchlabí – Na vrchlabském ledě přivítáme Jindřichův Hradec
Preview k zápasu

Na vrchlabském ledě přivítáme Jindřichův Hradec

01.11.2013
Raina Jarošová

Již dvanáctým kolem pokračuje II. hokejová liga a tentokrát se na stadionu ve Vrchlabí mezi sebou utkají domácí hráči s týmem z Jindřichova Hradce. KLH Vajgar ale má pouze devět odehraných zápasů, sedmé a osmé kolo musí ještě odehrát. Zápas se odehraje ve vrchlabské D+D Elektromont aréně od 18:00.

Tým z Jindřichova Hradce se v letošní sezoně s Vrchlabím utká poprvé. KLH Vajgar se nyní pohybuje na konci tabulky, zisk pouhých sedmi bodů mu stačí pouze na 16. místo. Na svém kontě má z devíti zápasů pouze dvě výhry, v dohrávce 6. kola porazil jindřichohradečtí tým z Řisut poměrem 5:3 a v jedenáctém kole nasázeli šest gólů Milevsku. Jeden bod si připsali ze zápasu s Nymburkem, ve kterém padli až na nájezdy. KLH Vajgar na začátku října postihla nepříjemná zpráva, musel přerušit trenérskou i hráčskou činnost kvůli virovému zánětu. Dohrávky sedmého a osmého kola jsou stanoveny na 13. a 20. listopadu.

Sestava týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec z minulého kola:

Kůdela - Tržil, Jasečko, Procházka, Chmel, Semrád, Klement, Štěpán - Kocar, Voříšek, Pekárek - Kasalý, Kotrla, Šperger - Mazanec, Bárta, Přibyl

Základní informace o klubu

Rok založení klubu: 1929
Klubové barvy: žlutá, modrá, bílá
Webové stránky: www.klhvajgar.cz

Vedení klubu

Technický manažer: Ing. František Dvořák
Předseda představenstva: Mgr. Štěpán Poláš

Realizační tým

Hlavní trenér: Milan Kupka
Vedoucí družstva: Josef Kuliš
Kustod: Milan Kešner, Václav Vondrus
Lékař: MUDr. Otakar Kovář

HC Stadion Vrchlabí má odehrané všechny zápasy, se ziskem 15 bodů je nyní na osmém místě tabulky. Na svém kontě má pět výher, kromě vítězství v Milevsku uhrálo Vrchlabí všechny body na domácím ledě. Ve venkovních utkání se hráčům moc nedaří, prohráli v Moravských Budějovicích, v Pelhřimově a naposledy v Táboře. Na soupeře jsou ale připraveni a i tyto tři body budou důležité.

Pokud stále váháte, jestli se na sobotní hokej přijít podívat, přesvědčí vás pozvánka od Ládi Gengela: „Ahoj, chtěl bych vás pozvat na zítřejší utkání proti Jindřichově Hradci a to hlavně proto, že doufáme v co největší podporu, protože jenom ve Vrchlabí je takhle báječná divácká kulisa a atmosféra. Hrajeme hlavně pro fanoušky, a zítra to vyhrajeme!“

I v tomto utkání máte možnost vyhrát zajímavé ceny! Stačí si zakoupit puk za 20,- a počkat na první přestávku. Potom už je to jen na vaší šikovnosti, hlavní výhrou je tentokrát wellness pobyt v Orea hotelu Sklář, další dva výherci si rozdělí vrchlabský dres a permici.