HC Stadion Vrchlabí – Přiveze HC Stadion první body z ledu soupeře?
Preview k zápasu

Přiveze HC Stadion první body z ledu soupeře?

04.10.2013
Raina Jarošová

Již zítra se tým HC Stadion Vrchlabí vydá do Milevska, kde sehraje třetí venkovní utkání a celkově šesté kolo soutěže. Oba dva týmy mají za sebou dvě výhry a také tři prohry, jen s tím rozdílem, že hráči Milevska oba zápasy vyhráli až po samostatných nájezdech. Nenechte si proto ujít vyrovnaný zápas.

V týmu Milevska se včera odehrály změny ve vedení. Po vysoké prohře doma s Kolínem (3:10) u týmu skončil trenér Bedřich Rybák a proti Vrchlabí tým povede asistent Jindřich Zeman. Další porážku si Milevsko připsalo z utkání proti Pelhřimovu, se kterým si na jeho ledě neporadilo a odváželo si prohru 5:2. Ve třetím kolem nevyzráli doma na Nymburk, ačkoliv první dvě kola se milevských hráčům vydařila. V prvním porazili Moravského Budějovice po samostatných nájezdech 3:2 a v Bílině si poradili úplně stejně, akorát s jiným výsledkem – 4:3. Nyní je Milevsko na 13. místě se čtyřmi body.

Základní informace

Rok založení klubu: 2010
Klubové barvy: modrá, zelená, bílá
Webové stránky: www.hcmilevsko2010.cz

Vedení klubu

Generální manažer: Bedřich Rybák

Realizační tým

Hlavní trenér: Jindřich Zeman
Vedoucí družstva: Lubomír Jelínek
Kustod: Lubomír Jelínek, Martin Novák

HC Stadion Vrchlabí je na tom, co se týče tabulky, o čtyři místa lépe. Nyní se nachází na 9. místě a na kontě mají 6 bodů. V posledním zápase podlehli doma Pelhřimovu a byla to první prohra na domácím ledě. Ani ve venkovních zápasech se Vrchlabí nedaří, z ledu soupeře se jim nepovedlo uloupit ani bod. První dvě domácí utkání se ale Vrchlabí povedla, nejdříve si doma poradili s Řisuty 5:3 a také proti Bílině zvítězili s náskokem – utkání skončilo 6:3. Podaří se Vrchlabí konečně skórovat na soupeřově ledě?

Přijeďte podpořit svůj tým. Zápase se odehraje na stadionu Milevska a začíná v 18 hodin.